Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Tak jsem zjistil,že na naší 206 bez ABS je zatuhlý regulátor brzd \"zátěžový reg.\" Dá se nějak rozchodit,nebo musím koupit nový? Nemůžu s ním ani hnout. Cena nového je docela pálka! Co vrakoviště? To je asi blbost,co?

Odesláno

taky jsem stím nemohl hnout na 306

tak jsem to několikrát prostříkal konkorem nechal nějaký den působit pak zelezl pod auto a šlo to docela lehce rozchodit

teď to čas od času prostříknu a je pokoj

Odesláno

Taky jsem měl zátěžový regulátor brzd ,,zatuhlý\", jelikož mi tenkrát po DN stála 406 přes půl roku v garáži. Tak jsem jej několikrát prostříkal WD 4O, silikonovým olejem a pomocí silného šroubováku rozhýbal (pozor na oči = rez a špína). Z pružiny mi opadalo dost rezu. Nejprve to nešlo, ale časem cca druhý den už to bylo lepší. Nakonec jsem dal za auto naloženou káru a regulátor se rozhýbal. A i jsem vezl plně naložení auto, aby se poměr sil rozložil = využil se regulátor. Samozřejmě, že jsem to několikrát prostříkával. Tenkrát se na to koukal i Honza406, ale ten jej u své 406 nemá jako to mám já.

p.s. nevím, jak je to dělané u tvého Peugeot.:nevim

[upravil dne 16/12/08 OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...