Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak jsem rozšířil vozový park o 107-PRVNÍ TRABLE

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

prvni problem ,mladej se kousnul a usmyslel si ze dnes v posteli spat proste nebude , uz se o tom \"bavime\" od 19hod nemuzu ho od něj dostat , vidět mě džamila tak jdu na deset dni z domu .

to je v klidu...

hlavne mu pak sundej boty, at ho rano neboli hlava.

Odesláno
:xvul Petře promiň. Je to trochu mimo, ale nedá mi to. Náš starší se totiž naučil vylézat ze sve postýlky a nenechá si vysvětlit, že se kolem osmé večerní chodí hajat. Má z toho děsnou srandu a žena ho pak nahání až do deseti po bytě. No nakonec to dopadlo takhle. listopad182xb0.th.jpg Tak na koho tu Džamilu poslat?? Za pár dní to dáme opět normálně a všichni pevně doufáme, že se umoudří. Zkoušeli jsme i jiné, mnohem hlubší postele a nic, prostě nic. . . Ze všeho za chvilku vylezl. A to je mu rok a sedum měsíců :roll
Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

:xvul Petře promiň. Je to trochu mimo, ale nedá mi to. Náš starší se totiž naučil vylézat ze sve postýlky a nenechá si vysvětlit, že se kolem osmé večerní chodí hajat. Má z toho děsnou srandu a žena ho pak nahání až do deseti po bytě. No nakonec to dopadlo takhle. listopad182xb0.th.jpg Tak na koho tu Džamilu poslat?? Za pár dní to dáme opět normálně a všichni pevně doufáme, že se umoudří. Zkoušeli jsme i jiné, mnohem hlubší postele a nic, prostě nic. . . Ze všeho za chvilku vylezl. A to je mu rok a sedum měsíců :roll

Tak tohle je drsný:D:D

Odesláno

ještě bych čekal že to zvrchu zatížíte :D

Odesláno

Kdyby J.K.Rowlingová tušila, když před pár měsíci udělala celé ČR ostudu kvůli klecovým lůžkům v ústavech pro mentálně postižené děti, že to běžně používají Češi i doma (just joking ;):) ), tak nad námi asi úplně zlomí hůl :D :D :D

Jinak pokud tě to potěší:

já z postýlky uměla vylézt už taky v roce a půl... chodila jsem v noci po bytě .... naši si dlouho mysleli, že je to dupání od sousedů, prý jsem se uměla bleskově vrátit do postýlky ... měla jsem jí vedle skřínky s čtyřmi šuplíky... ven jsem prý lezla tak, že jsem postýlku rozkývala, až se naklonila, vylezla jsem přes horní žbrdlinu....no a zpátky do ní jsem lezla tak, že jsem vytáhla šuplíky ve skřínce jako malé schůdky a skočila do postýlky... naši údajně nevěřili, kdyby to neviděli na vlastní oči :)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Kdyby J.K.Rowlingová tušila, když před pár měsíci udělala celé ČR ostudu kvůli klecovým lůžkům v ústavech pro mentálně postižené děti, že to běžně používají Češi i doma (just joking ;):) ), tak nad námi asi úplně zlomí hůl :D :D :D

Jinak pokud tě to potěší:

já z postýlky uměla vylézt už taky v roce a půl... chodila jsem v noci po bytě .... naši si dlouho mysleli, že je to dupání od sousedů, prý jsem se uměla bleskově vrátit do postýlky ... měla jsem jí vedle skřínky s čtyřmi šuplíky... ven jsem prý lezla tak, že jsem postýlku rozkývala, až se naklonila, vylezla jsem přes horní žbrdlinu....no a zpátky do ní jsem lezla tak, že jsem vytáhla šuplíky ve skřínce jako malé schůdky a skočila do postýlky... naši údajně nevěřili, kdyby to neviděli na vlastní oči :)

Vyčůraná už od mala:D:D

Odesláno

Sry, a neber to nijak zle, ale připomíná mi to trochu moji práci a to klecovej chov drůbeže :D:D:D

• O 1 rok později...
Odesláno

to Honza z Nera: tak to je drsný.....,chudák dítě,holt když není zbytí.......,mě jako malému prej zase když jsem nechtěl jít spát,tak mi nalily trošku cinzána.....,jako že bych hned po alkoholu usnul,tak to ani náhodou,ba naopak prej sem se rozdováděl ještě víc,ta brzda prej přišla cca o 2 hodiny déle :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...