juraj Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Zdravím, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s lakováním elektronů! Necal jsem si je opískovat a teď bych potřeboval vědět čím je nastříkat aby to něco vydrželo a hlavně aby to vypadalo. za rady dík Jo a ještě jeden dotaz nechal jsem si namíchat barvu na nárazník ale zrada je v tom,že je to vodou řeitelná a s tou jsem nikdy nedělal a ještě metalíza. Tak by mě zajímalo jak se to vlastně stříká-postup,za jak dlouho se stříká lak a tak podobně. Citovat
wooody Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 tak postup ti bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jinakj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal [upravil dne 16/12/08 wooody] Citovat
Dundee Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: wooody tak postup i bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jiankj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal U vodou ředitelný barvy je jinej postup. Barva se musí nechat úplně oschnout (musí zmatovatět) a až potom se stříká bezbarvý lak... juraj: Nejlepší na kola je komaxit, ale klasická barva se dá použít taky (osobně budu taky kola \"jenom\" stříkat;))... Citovat
wooody Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: wooody tak postup i bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jiankj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal U vodou ředitelný barvy je jinej postup. Barva se musí nechat úplně oschnout (musí zmatovatět) a až potom se stříká bezbarvý lak... juraj: Nejlepší na kola je komaxit, ale klasická barva se dá použít taky (osobně budu taky kola \"jenom\" stříkat;))... tak juraj, omluvuju se, rikam s vodou reditelnym sem jete nepracoval Citovat
Béďa Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 pro inspiraci mrkni sem http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=80792 osobne bych na laku kol nesetril, aby ti tam taky nejakou tu chvili vydrzel.. Citovat
Dundee Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Jinak: Odstupy od jednotlivých vrstev barvy (vodník) jsou 10-15 minut, po úplném oschnutí (nejdéle po 24 hodinách) se nanáší lak (akrylát, polyuretan, to už je jedno) s klasickým odstupem vrstev 5-10 minut. P.S.: To je ale ekologie, když se na vodou ředitelnou barvu nanáší klasický lak, co?:grr:grr Citovat
MartinR Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Ideál je komaxit nebo chcete-li ,práškové nanášení barvy s následným vypálením v peci.To ovšem neuděláš doma na koleně a stojí to nepoměrně více, než plechovka barvy.Nicméně to také déle vydrží. Citovat
chotemicak Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 komaxit je super. Já ho taky chtěl ale koupil jsem ošuntělý kola už obutý na novejch pneu a tak se mi to nechtělo zouvat a znovu obouvat, tak sem to nastříkal nějakou metlou na kola + bezbarvý lak. Sice asi 10h práce no ale snad to 2 roky vydrží než se sjedou gumy a pak půjde komaxit nebo kdo ví co bude. Takhle to vyšlo na cca 400,-Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.