Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s lakováním elektronů! Necal jsem si je opískovat a teď bych potřeboval vědět čím je nastříkat aby to něco vydrželo a hlavně aby to vypadalo. za rady dík

Jo a ještě jeden dotaz nechal jsem si namíchat barvu na nárazník ale zrada je v tom,že je to vodou řeitelná a s tou jsem nikdy nedělal a ještě metalíza. Tak by mě zajímalo jak se to vlastně stříká-postup,za jak dlouho se stříká lak a tak podobně.:myslim

Odesláno

tak postup ti bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jinakj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal

[upravil dne 16/12/08 wooody]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak postup i bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jiankj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal

U vodou ředitelný barvy je jinej postup. Barva se musí nechat úplně oschnout (musí zmatovatět) a až potom se stříká bezbarvý lak...

juraj: Nejlepší na kola je komaxit, ale klasická barva se dá použít taky (osobně budu taky kola \"jenom\" stříkat;))...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: wooody

tak postup i bohuzel neporadim, jeste sem s vodou reditelnym autolakem nepracoval, jiankj bacha kde to delas, a lak se strika hnedko, nechas zaschnout, cca 20 min a dalsi vrstva....a porad dal

U vodou ředitelný barvy je jinej postup. Barva se musí nechat úplně oschnout (musí zmatovatět) a až potom se stříká bezbarvý lak...

juraj: Nejlepší na kola je komaxit, ale klasická barva se dá použít taky (osobně budu taky kola \"jenom\" stříkat;))...

tak juraj, omluvuju se, rikam s vodou reditelnym sem jete nepracoval

Odesláno

Jinak: Odstupy od jednotlivých vrstev barvy (vodník) jsou 10-15 minut, po úplném oschnutí (nejdéle po 24 hodinách) se nanáší lak (akrylát, polyuretan, to už je jedno) s klasickým odstupem vrstev 5-10 minut.

P.S.: To je ale ekologie, když se na vodou ředitelnou barvu nanáší klasický lak, co?:o:grr:grr

Odesláno

Ideál je komaxit nebo chcete-li ,práškové nanášení barvy s následným vypálením v peci.To ovšem neuděláš doma na koleně a stojí to nepoměrně více, než plechovka barvy.Nicméně to také déle vydrží.

Odesláno

komaxit je super. Já ho taky chtěl ale koupil jsem ošuntělý kola už obutý na novejch pneu a tak se mi to nechtělo zouvat a znovu obouvat, tak sem to nastříkal nějakou metlou na kola + bezbarvý lak. Sice asi 10h práce no ale snad to 2 roky vydrží než se sjedou gumy a pak půjde komaxit nebo kdo ví co bude. Takhle to vyšlo na cca 400,-Kč

post-0-14109603750547_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...