ondra123 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 ahoj, prosím o pomoc s ABS, nastartuju, jedu vše v poho abs maká, problém je na stopce když auto zastavím tak se rozsvítí kontrolka a pak už nezhasne, stačí znovu nastartovat nebo jen na vteřinku kliknout klíčem do off, a pak v poho naskočí, ale jak se zastaví tak je to hotovo a svítí, nevíte čím je to? vadné nějaké čídlo pohybu? dráty co jdou do abs jsem zkontroloval promáznul ale porát stejný. díky Vám předem za radu. Citovat
Washut Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 čau měl jsem ten samý problém. Při zařazení zpátečky se kontrolka abs rosvítila, stačilo znova nastartovat a zase to frčelo normálně. to dělalo asi tři měsíce a ted už skoro měsíc už to nedělá, tak vážně nevím Citovat
Grave Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Mě to dělá čas od čásku taky. Spíš při nízkých rychlostech při prcačkách po městě a jednou se mi to stalo hned po nastartování, ale to jsem stál na trávě a den před tím brutálně pršelo. Taky bych rád věděl, jak se toho zbavit, protože ABS evidentně funguje. Taky - zhasnout motor a znovu nastartoval pomuze. Je to na výměnu čidla? To bych nerad... Citovat
ondra123 Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 no právě že to nedělá vždy, jojo ta spátečka to taky, je to dle nálady ABS někdy to svítí po každém zastavení a někdy celou cestu nic. čidlo šidlo ale jaké? u každáho kola jedno... vim že to delalo když jsem zapoměl ručku a popojel kola smykem pak se rozvítila, což jsem pochopil ale jak zjistit které to je? [upravil dne 16.12.2008 ondra123] Citovat
Grave Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 To by mě také zajímalo, sice mám podezření na pravý zadní, ale jak to zjistit natuty? edit: koukám, že jsme tu všichni dotazující a žádný odpovídající [upravil dne 16/12/08 Grave] Citovat
ondra123 Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 tak asi nic nezjistíme... dnes jsem sehnal jak na to 405, je tam ABS rozepsané ai nějaké chybové vyblikávání až budu mít v důchodu čas tak se na to podívám:) Citovat
Maverick Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Já to řešil na černym míčku taky. U mě stačilo očistit čidlo včetně těch drážek na poloose (dělal jsem jen pravou přední) Zkuste si vyblikat kódy chyb. Dělá se to stejně jako z chybama motoru, jen se použije jinej štekr, kterej je v tý černý krybičce motoru. Seznam chyb tu někde je:super Citovat
dzana.m Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 ondra123 proč si něco neřek když jsi byl u mě mohli jsme se nato mrknout Citovat
ondra123 Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 dzana.m: začalo to dělat až tet, asi jak je bláto na silnici(tak se to zašpinilo), jo mám ty stahovačky, měl jsem je i v trutnově o víkendu ale zapoměl jsem telefon v hk a neměl jsem jak dát vědět, nějak o svátkách dovezu. asi zkusim očistit ty čidla je to ai v té knížce psáno, pak je tam ještě možnost chyby nějaké relátko,ale asi to bude nějaký snímač ai podle toho že to dělá když se zastaví, čidlo to blbě sejme a hodí to do chyby a hotovo, uvidíme, ale ten čas nato nějak není. Citovat
dzana.m Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 jo vpoho tak se pak ozvy a ja se stavym jak budeš v trutnově Citovat
Líby Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 cau taky bych to videl hodit na pocitac a tam to napise jaky presne cidlo to je,casto je staci jen ocistit a funguje dal:roker Citovat
Grave Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Mefisto86> Neumim si vyblikat chyby :-( Citovat
ondra123 Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 tááák a je opraveno, wapka omlátit bláto, prach a špínu a jetooo, jak za mlada, blik blik blik... a už je ready. takže kucí doporučuju owapkovat a pak hledat dál. jak je takovýto nečas tak ta špína sama nesleze jako v létě a děláto takovéto nezbednosti, jsem rád zato že to byla jen ta špína. Citovat
Grave Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Tak to jsem rád a gratuluji k výhře nad strojem :-) Obávám se, že u mě to nepomůže, už jednou jsem to bral čističem brzd, celé omyl štětečkem a stejně se to jednou až dvakrát za ctvrt roku objevi.. Ale je to tak mala periodicita, ze to skoro nestoji za rec, ale do prcic, nemuselo by to delat :-) Citovat
Grave Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Tak to jsem rád a gratuluji k výhře nad strojem :-) Obávám se, že u mě to nepomůže, už jednou jsem to bral čističem brzd, celé omyl štětečkem a stejně se to jednou až dvakrát za ctvrt roku objevi.. Ale je to tak mala periodicita, ze to skoro nestoji za rec, ale do prcic, nemuselo by to delat :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.