Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Namontováno a za 400,- kč schváleno technikem na STK + 50,- kč za zapsání změny do velkého TP a vystavení nového malého TP.

Pokud někdo bude montovat také \"individuálně\" tak malý tip :)

Kupoval jsem zásuvku u ELSA a měla 2 svazky kabelů (od každé lampy jeden svazek. Průchodka je ale na levé straně a tak byl pravý kablik krátký. Proto je lepší kablíky vytáhnout z bužírky a přidat do levého svazku a nacvakat (naletovat) u levé lampy. Svazek co jde do pravé lampy začíná na levé straně...

Odesláno

Zdravím chystám se namontovat tažné mám MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN tak můžu namontovat elektroinstalaci přímo na světla,ale co mám udělat se senzorem couvání? Za odpovědi předem děkuju.

Odesláno
Chystam se koupit tažny ale nevim jestli potřebuju i tu krabičku nebo mohu napojit přimo že světla vin: VF33ERHSB83107038

MULTIPLEXNÍ ROZVOD MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN

Odesláno
Ahoj,

chci si také namontovat tažné a prosím o zjištění typu elektroinstalace podle VIN VF33ENFUB83377070.

Předem díky :papa

MULTIPLEXNÍ ROZVOD MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN

[upravil dne 14/8/12 20:17 od Petras2]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

zrovna se bavím s manželkou,že by se nám hodila \"koule\" ale když to tady čtu tak nejsem z toho vůbec happy-ja mám rozvod CAN-CAN

poradí mi někdo kde a co koupit,kde nechat namontovat? :papa myslím někde v okolí ;) ne že mi tu dá někdo link do Ostravy :papa:papa:papa

moooc děkuji

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Na 307 brak ti mohu nabidnout TZ za 2111,- + elektriku. Pro vozy vyrobené do 31. 04. 2005 lze použít obyčejná elektroinstalace za 175,-, případně typová s konektorama pro P 307 za 596,-. Pro vozy vyrobené od 01. 05. 2005 je nutná eletroinstalace s modulem přívěsu UNI za 1335,-, nebo typová pro P 307 za 3506,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...