Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zlatonka

Zdarec Všem majitelům \"106tek.\"Přátelé,mám na Vás všechny takovej-možná,až hloupej dotaz,ale přesto se zeptám : nechce někdo z vás vyměnit svojí krásnou malinkou stošetku za trošku většího Pažouta 405 SRI 2.0 kombi benzín?Je to sice r.v.90,ale jinak snad vymazlené a opravené auto....,jenže pro dceru trochu moc veliké....Díky za eventuelní Vaše návrhy.Zlatonka

Bych to viděl spíš takle,dej 405 SRI 2.0 kombi SEM,a pak zkus shánět 106ku

Odesláno

Zdarec Všem majitelům \"106tek.\"Přátelé,mám na Vás všechny takovej-možná,až hloupej dotaz,ale přesto se zeptám : nechce někdo z vás vyměnit svojí krásnou malinkou stošetku za trošku většího Pažouta 405 SRI 2.0 kombi benzín?Je to sice r.v.90,ale jinak snad vymazlené a opravené auto....,jenže pro dceru trochu moc veliké....Díky za eventuelní Vaše návrhy.Zlatonka

106ka je malá, nech jí jezdit chvilku ve 405ce a zvykne si a do malýho auta se jí nikdy už chtít nebude. Nehledě na ten komfort dlouhýho korábu.

A na druhou stranu - do 405ky kombi se vejde v sobotu večer víc lidí než do 106ky. :D

Nedávno jsem tu nabízel 305ku za odvoz. To je oproti 405 menší...

Odesláno

Já si tedy dovolím Marceli oponovat :-) Řídil jsem oboje (hned několik 106 a jednu 405) a musím bez ohledu na to, že 106 mám nyní, zkonstatovat, že v řízení a ovladatelnosti 106 vítězí rozdílem třídy (spíš víc) ;) A komfort je subjektivní - já když jezdil se 106 1.4 na standartním ne_sport podvozku a 13\" kolech, tak ani po 100km+ trase nebyla znát jakákoliv únava. To sem pocítil až teďka ve fábii a už asi po 30km sem nevěděl jak si sednout :-) Takže já mít na výběr, tak jednoznačně 106.

Ale tím samozřejmě nechci kazit možnou výměnu, pouze oponuji zde vyřčeným faktům ;)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já si tedy dovolím Marceli oponovat :-) Řídil jsem oboje (hned několik 106 a jednu 405) a musím bez ohledu na to, že 106 mám nyní, zkonstatovat, že v řízení a ovladatelnosti 106 vítězí rozdílem třídy (spíš víc) ;) A komfort je subjektivní - já když jezdil se 106 1.4 na standartním ne_sport podvozku a 13\" kolech, tak ani po 100km+ trase nebyla znát jakákoliv únava. To sem pocítil až teďka ve fábii a už asi po 30km sem nevěděl jak si sednout :-) Takže já mít na výběr, tak jednoznačně 106.

Ale tím samozřejmě nechci kazit možnou výměnu, pouze oponuji zde vyřčeným faktům ;)

Já si dovolím oponovat Kujonovi.

Ono dosti záleží na postavě. Kujon je menšího vzrůstu a ten se do 106ky nasouká razdva. Já mám 195cm a když se soukám do 106ky tak to je děs. Tvrdit, že 405ka se hůř řídí semi moc nezdá. Sám jsem v ní jezdil 3 roky a musím uznat, že se mi líp řídíla (lepší pocit) než 306ka. Je to taky vyšší třída. Ale když se čuchne k lepšímu, v mém případě k Passatu tak ti už je o něčem jiném:super. Jinak do pražskejch ulic bude 106ka lepší, už jen kvůli parkování. Já bych, ale malý auto nechtěl

[upravil dne 13.12.08 Kvasky]

Odesláno

No s tím prostorem nevim nevim.

Strejc jezdí v ochavce 2004 a po usednutí do 106ky byl vyděšeněj, jak to, že má vepředu víc místa, jak ve svý škocně a přitom se dozadu ještě dva lidi vlezli:D

106ka je sice malá, ale vnitřního prostoru nabízí víc, jak třeba 206.

Odesláno

Jo,děkuju za nabídku \"Marcel\" já tu 3O5ku viděl v té tvé nabídce,ale to já už jsem vše absolvoval...,co se rekonstrukce \"staršího nemocného pažouta\" týká a jsem rád,že už je to za mnou.Nechal jsem na tom autě udělat co se dalo a myslím si,že to auto je teď jako bájný Fénix co povstal z popela.Já mám zato,že jsem to auto vrátil mezi živé.Určitě mi rozumíš....

Jo to chápu naprosto přesně. Tu 305ku co jsem nabízel, bych já prostě odjezdil. Domrtě, bez jakýchkoliv investic. A věřil bych, že by tě nikde nenechala. Bohužel skončila platnost TK a ME a víme jak to je...

Ale pro dceru by to to pravé asi nebylo... :nevim

Fakt ať si zvykne na velký auto, asi to někde odře, to se stane, ale když se s tím naučí jezdit, tak pak s jiným autem nebude mít žádný problém.

Když já přesedl z 505 do 309 myslel jsem si že jsem usedl na kolo.

Nehledě na to, že v případě poruchy 405 se po sklopení zadních sedaček dá v autě přenocovat. To asi ve 106 moc dobře ne...

[upravil dne 13/12/2008 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Na Mimoni jsme v ní spali čtyři. Pohodlí nic moc, ale přežili jsme:D:D:D

jedině dva páry,nééé???:D:D:P

...nebo s trojkou v žíle....:super

[upravil dne 14/12/08 ozzy1956]

Odesláno

Snad aspoň jeden snímek...

Člověče, v takovém pěkném autě je dcera nepřehlédnutelná, pro případné nápadníky!

kujon106: Dobrá, ve 106 se dá přespat, ale 405 má navíc lůžkovou úprava a ta je nenahraditelná!

Si to vem, až bude odstěhovat třeba kamarádku, jak se takový koráb bude hodit!

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

No jo, jenže je na zvážení kolikrát za život budeš stěhovat kamarádky (mně se to za 23let povedlo jednou) a všechno se vešlo do 106 :D

protoze vsechny vi, ze mas maly auto:P bys videl ten zajem, kdyby jsi mel kombajna:super:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...