polinejk Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Ahoj. Mám takový problém a vůbec nevím co by to mohlo být, tak se chci zeptat, jestli někdo neměl podobný problém. Když jedu do pravotočivé zatáčky, nebo při brzdění a nebo při brzdění motorem. Slyším z předu nějakou rezonanci, jakoby chroupání, takové vrčení, říkal jsem si že asi poloosa či kloub, ale divné mi je že po ujetí několika kilometrů cca 20 km to přestane dělat.. asi tím jak se vše zahřeje.. no vůbec tomu nechápu čím by to mohlo být.. Předem děkuji za nějaké návrhy a nápady. Citovat
Edison Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Lepší název příspěvku by neškodil. Citovat
MatrixChose Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Možný je i že destička se trošku přidírá o kotouč... Taky mi to sem tam udělá... Citovat
kobra Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Bude to homokloub, psalo se zde o tom hodněkráte. pokud dáš plnej rejd a razantně se rozjedeš, klape ? Citovat
escorpion Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Možný je i že destička se trošku přidírá o kotouč... Taky mi to sem tam udělá... Tak stymto som sa tretol presne aj ja a az po vymene dosticiek to preslo. Citovat
polinejk Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 Destičky a kotouče jsou téměř nové. a nedělá to jen občas. dělá to každé ráno když je to studený.. že by to dělalo i při dobrzdování motorem?? a s tim homokloubem. .. při plném rejdu a razantním rozjetí nic neklape. Neche se i vyměňovat téměř nové destičky jen abych zkusil jestli to je opravdu tím.. je nějaký fígl jak zjistit ty destičky? Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: polinejk Destičky a kotouče jsou téměř nové. a nedělá to jen občas. dělá to každé ráno když je to studený.. že by to dělalo i při dobrzdování motorem?? a s tim homokloubem. .. při plném rejdu a razantním rozjetí nic neklape. Neche se i vyměňovat téměř nové destičky jen abych zkusil jestli to je opravdu tím.. je nějaký fígl jak zjistit ty destičky? Když to zrovna dělá tak šlápnout na brzdu. Citovat
lubokpz Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Možno kravina, ale: Je intenzita toho zvuku závislá od rýchlosti auta, alebo nie? Vieš riešil som nedávno zo známym divné zvuky pri studenom aute, ktoré sa prejavovali pri brzdení a zatáčaní a tiež sme typovali na kadečo a nakoniec, ked sme si uvedomili, že ten zvuk nie je závislý od otáčok auta a ani kolies, prišli sme na to, že tie zvuky vydava ventilátor, ktorý mal už poškodené ložiská a keď bol studený proste pri zmene dynamyky vozu \"brnčal\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.