Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám takový problém a vůbec nevím co by to mohlo být, tak se chci zeptat, jestli někdo neměl podobný problém.

Když jedu do pravotočivé zatáčky, nebo při brzdění a nebo při brzdění motorem. Slyším z předu nějakou rezonanci, jakoby chroupání, takové vrčení, říkal jsem si že asi poloosa či kloub, ale divné mi je že po ujetí několika kilometrů cca 20 km to přestane dělat.. asi tím jak se vše zahřeje.. no vůbec tomu nechápu čím by to mohlo být..

Předem děkuji za nějaké návrhy a nápady.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Možný je i že destička se trošku přidírá o kotouč... Taky mi to sem tam udělá...

Tak stymto som sa tretol presne aj ja a az po vymene dosticiek to preslo.

Odesláno

Destičky a kotouče jsou téměř nové. a nedělá to jen občas. dělá to každé ráno když je to studený.. že by to dělalo i při dobrzdování motorem?? a s tim homokloubem. .. při plném rejdu a razantním rozjetí nic neklape.

Neche se i vyměňovat téměř nové destičky jen abych zkusil jestli to je opravdu tím.. je nějaký fígl jak zjistit ty destičky?

Odesláno
Původně zaslal: polinejk

Destičky a kotouče jsou téměř nové. a nedělá to jen občas. dělá to každé ráno když je to studený.. že by to dělalo i při dobrzdování motorem?? a s tim homokloubem. .. při plném rejdu a razantním rozjetí nic neklape.

Neche se i vyměňovat téměř nové destičky jen abych zkusil jestli to je opravdu tím.. je nějaký fígl jak zjistit ty destičky?

Když to zrovna dělá tak šlápnout na brzdu.

Odesláno

Možno kravina, ale:

:blablabla Je intenzita toho zvuku závislá od rýchlosti auta, alebo nie? Vieš riešil som nedávno zo známym divné zvuky pri studenom aute, ktoré sa prejavovali pri brzdení a zatáčaní a tiež sme typovali na kadečo a nakoniec, ked sme si uvedomili, že ten zvuk nie je závislý od otáčok auta a ani kolies, prišli sme na to, že tie zvuky vydava ventilátor, ktorý mal už poškodené ložiská a keď bol studený proste pri zmene dynamyky vozu \"brnčal\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...