Pata Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Petasiki: nestacim se divit, jakou maji Brnensti 106tkari clenku ale ta plavkova se mi libi vic Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 To jsou věci, jen jak zjistěj že tady ve 106 sekci máme pěkný holky, tak už už se sem hrnou se 406, 407sw, atd. :D Dokonce i nepezotaci ale jenom na skok Citovat
agresssor Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Tak ještě jednu \"inteligentní\" No moc inteligentne se tam netvaris :D:D:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Tak ještě jednu \"inteligentní\" No moc inteligentne se tam netvaris :D:D:D:D:D Ale prosimtebe Svítilo mi sluníčko do ksichtu no Citovat
Petra XSI Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Kujon : fešák:super jen teda tam vypadáš mnohem starší Kuba: bych Tě nepoznala, jsi jak nějakej vesnickej jouda, co si cumlá to svoje pivko Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Kujon : fešák:super jen teda tam vypadáš mnohem starší Kuba: bych Tě nepoznala, jsi jak nějakej vesnickej jouda, co si cumlá to svoje pivko vesnickej louda to je přesný ale myslím že je foto z kypru:) a českej braník:) Citovat
Petra XSI Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Kujon : fešák:super jen teda tam vypadáš mnohem starší Kuba: bych Tě nepoznala, jsi jak nějakej vesnickej jouda, co si cumlá to svoje pivko vesnickej louda to je přesný ale myslím že je foto z kypru:) a českej braník:) tak jinak, vypadáš jak kyperskej vesnickej jouda:aut Citovat
čakom Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 ted jsem našel jednu takovou blbou z výletu v létě Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Spiral a nejlepsi ty vase pokusy o ř překrásné :roker:roker Moje manželka to kdysi elegantně vyřešila - přišla do obchodu s tím, že chce krupky s háčkom, jen ta prodavačka chvíli koukala jak jójo. Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Kujon : fešák:super jen teda tam vypadáš mnohem starší Kuba: bych Tě nepoznala, jsi jak nějakej vesnickej jouda, co si cumlá to svoje pivko Díkes Péťo :-) Kupodivu ale je to 3roky stará fotka :-) Citovat
agresssor Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: Petra XSI Kujon : fešák:super jen teda tam vypadáš mnohem starší Kuba: bych Tě nepoznala, jsi jak nějakej vesnickej jouda, co si cumlá to svoje pivko Díkes Péťo :-) Kupodivu ale je to 3roky stará fotka :-) sorry za rejp rejp ale a si rikal ze tam vyadas nejak male a obtloustle :D:D:D:D:D Ne mimoradne nejaka fotka kde ti to sekne Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Kdepak, obstloutlej sem byl teprvá potom když sem vylezl z nemocnice (+12kg) Ale teďka už sem zase na svym :-) Citovat
agresssor Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Kdepak, obstloutlej sem byl teprvá potom když sem vylezl z nemocnice (+12kg) Ale teďka už sem zase na svym :-) cosi delal v nemocnici??? Citovat
Blizzard Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 trvalo to než jsem se našel, ale nakonec se povedlo... Tak tady jsem Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Kdepak, obstloutlej sem byl teprvá potom když sem vylezl z nemocnice (+12kg) Ale teďka už sem zase na svym :-) cosi delal v nemocnici??? Komplikace po příušnicích Citovat
agresssor Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 tak ja se mrknu a taky teda nejakou najdu Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 To je z tý grilovačky v létě, co? Nebo je to z tý totálně zničující slivovice_párty? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.