Martensio Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Zdravím pánové, pomůžete mi vyřešit můj dlouhodobý problém s pípáním a poskakující rafičkou chladící kapaliny. Stává se to uplně nepravidelně a rafička pak lítá od 0 až na max. Jak jste odstranili tento problém ? Citovat
Ticcino Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Už se to tu probíralo několikrát. Stav se v servise, možná se na tvoje auto vztahuje svolávací akce na výměnu čidla teploty chladící kapaliny. Pak ti to vymění zdarma. Pokud se nevztahuje, tak cena je kolem pětikila za čidlo a pár stovek za výměnu. Citovat
Radim Miki Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Tak sem to vyresil ja sam jestli si troch sikovny tak to zvladnes taky nic na tom neni:roker Citovat
Dakula475 Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Ve druhém okně jsem se dočetl, že čidlo bylo z Aukra od člověka, co jich měl více. Bylo by možné hodit Link, abych si také mohl jedno koupit. Děkuju. Citovat
Radim Miki Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Dakula475:nemoch sem najit vizitku tak tu mas odkaz na aukro ale uz to nenabizi skus se ho zeptat:papa http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=6945590 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.