agresssor Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Heleďte, něco jsem našla.....moje typická fotka:aut hezky pěkně Btw nechces dat nekde sraz a pokec u kolina?? sem totiz z libice:) jinak sorry za jasně super nápad:) Nějak se domluvíme Okej:D tak fajn:) Citovat
Petra XSI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Heleďte, něco jsem našla.....moje typická fotka:aut hezky pěkně Asi proto že na tý fotce nejsem vůbec vidět:aut To kdybych se nechala nafotit jako ty, jen v plavkách na pláži, to by byla jiná..................greenpeace by měli pohotovost, ale zase bych se možná dostala do zpráv, bílá velryba to je unikát:D Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no tak sem se po příchodu do práce krásně pobavila přečetla 4 strany a nestačím koukat No a Pažout se rozhodl, že bude zlobit...blinkry nepremávají...relé (nebo jak se to menuje:) ) je K.O. Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 no tak sem se po příchodu do práce krásně pobavila přečetla 4 strany a nestačím koukat No a Pažout se rozhodl, že bude zlobit...blinkry nepremávají...relé (nebo jak se to menuje:) ) je K.O. vrakáč to jistí Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 asi jo no polovička moje to musí rozbrat a podívat se co to je za typ a pak to sehnat.. kolik za to chcou?? Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 asi jo no polovička moje to musí rozbrat a podívat se co to je za typ a pak to sehnat.. kolik za to chcou?? No nebude to snad tak strašný ale ted nedokážu odhadnut Citovat
Petra XSI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 no tak sem se po příchodu do práce krásně pobavila přečetla 4 strany a nestačím koukat No a Pažout se rozhodl, že bude zlobit...blinkry nepremávají...relé (nebo jak se to menuje:) ) je K.O. To jsem ráda, že ses pobavila.......... Jéé Ty mi taky nějak blbli, ale problém byl myslím jen v kontaktech, takže to Ti nepomůžu:( Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Petra XSI : No kontakty jsou Ok, ty jsme kontrolovali teď v sobotu, prostříklo se to WDčkem a dobrý. Ale byl tam nějakej zkrat nebo co, no a to relé bylo načatý a v průběhu týdne se to po**alo úplně.. tak doufám, že mě někdo nesmete než se to spraví... Citovat
Petra XSI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Petra XSI : No kontakty jsou Ok, ty jsme kontrolovali teď v sobotu, prostříklo se to WDčkem a dobrý. Ale byl tam nějakej zkrat nebo co, no a to relé bylo načatý a v průběhu týdne se to po**alo úplně.. tak doufám, že mě někdo nesmete než se to spraví... No to néééééé, ženský tu musí přibývat a ne naopak, tak že by sis zatím koupila ty šipky jak byli dřív;) [upravil dne 12/12/08 Petra XSI] Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Budu dávat pozor ale i tak je to takové nepříjemné, já sama nemám ráda lidi co třeba jezdí z pruhu do pruhu bez blinkru a teď to dělám taky:roll Citovat
Petra XSI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Budu dávat pozor ale i tak je to takové nepříjemné, já sama nemám ráda lidi co třeba jezdí z pruhu do pruhu bez blinkru a teď to dělám taky:roll No je blbý, že je de facto celej den blbě vidět a brzo se stmívá, no nechci tě děsit, spíš Ti přeju hodně štěstí a brzkou opravu. Citovat
jiri106xs Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Ondra_S16 nema nejaka slecna S16? Byla by to asi vrazedna kombinace:D Ještě ne, ale počkej na jaře Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Ondra_S16 nema nejaka slecna S16? Byla by to asi vrazedna kombinace:D Ještě ne, ale počkej na jaře náhodou ženský a rychlá auta podívejte se jak to mám tato kočka v ruce http://www.youtube.com/watch?v=x18goizbqs4 Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no to je ale šikovná paní Citovat
Alesek Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Gratuluji ke koupi, jak jsem již psal v SZ. A jinak na toho piškota jsem koukal když se prodával:) [upravil dne 12/12/08 Alesek] Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI náhodou ženský a rychlá auta podívejte se jak to mám tato kočka v ruce http://www.youtube.com/watch?v=x18goizbqs4 Ale tahle paní určitě neřídí, protože když přesedá tak leze na místo spolujezdce. :D:D:D Ba ne, zajímavé. To s imprezou chápu, ale ten forester už je moc. Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Tady je dneska nějáký podezřelý klid... že by ticho před bouří Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Tady je dneska nějáký podezřelý klid... že by ticho před bouří Počkej večer. Pokud nepůjdou S16 a GTi někam popíjet tak zase nasmolíte 4 stránky. :D Citovat
Spiral Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 tak to moje fotky necekejte nechci si kazit povest Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.