Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Petra XSI

Heleďte, něco jsem našla.....moje typická fotka:aut

hezky pěkně:):super

Btw nechces dat nekde sraz a pokec u kolina?? sem totiz z libice:) jinak sorry za :xvul

jasně super nápad:) Nějak se domluvíme

Okej:D tak fajn:)

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

Heleďte, něco jsem našla.....moje typická fotka:aut

hezky pěkně:):super

Asi proto že na tý fotce nejsem vůbec vidět:aut To kdybych se nechala nafotit jako ty, jen v plavkách na pláži, to by byla jiná..................greenpeace by měli pohotovost, ale zase bych se možná dostala do zpráv, bílá velryba to je unikát:D

Odesláno

no tak sem se po příchodu do práce krásně pobavila :potlesk

přečetla 4 strany a nestačím koukat :mad:

No a Pažout se rozhodl, že bude zlobit...blinkry nepremávají...relé (nebo jak se to menuje:) ) je K.O.:nevim

Odesláno
Původně zaslal: krake106

No a Pažout se rozhodl, že bude zlobit...blinkry nepremávají...relé (nebo jak se to menuje:) ) je K.O.:nevim

vrakáč to jistí:)

Odesláno

asi jo no :nevim polovička moje to musí rozbrat a podívat se co to je za typ a pak to sehnat..

kolik za to chcou??

Odesláno

To jsem ráda, že ses pobavila..........

Jéé Ty mi taky nějak blbli, ale problém byl myslím jen v kontaktech, takže to Ti nepomůžu:(

Odesláno

Petra XSI : ;) No kontakty jsou Ok, ty jsme kontrolovali teď v sobotu, prostříklo se to WDčkem a dobrý.

Ale byl tam nějakej zkrat nebo co, no a to relé bylo načatý a v průběhu týdne se to po**alo úplně..

tak doufám, že mě někdo nesmete než se to spraví...:(

Odesláno

Petra XSI : ;) No kontakty jsou Ok, ty jsme kontrolovali teď v sobotu, prostříklo se to WDčkem a dobrý.

Ale byl tam nějakej zkrat nebo co, no a to relé bylo načatý a v průběhu týdne se to po**alo úplně..

tak doufám, že mě někdo nesmete než se to spraví...:(

No to néééééé, ženský tu musí přibývat a ne naopak, tak že by sis zatím koupila ty šipky jak byli dřív;)

[upravil dne 12/12/08 Petra XSI]

Odesláno

Budu dávat pozor :) ale i tak je to takové nepříjemné, já sama nemám ráda lidi co třeba jezdí z pruhu do pruhu bez blinkru a teď to dělám taky:roll

Odesláno

Budu dávat pozor :) ale i tak je to takové nepříjemné, já sama nemám ráda lidi co třeba jezdí z pruhu do pruhu bez blinkru a teď to dělám taky:roll

No je blbý, že je de facto celej den blbě vidět a brzo se stmívá, no nechci tě děsit, spíš Ti přeju hodně štěstí a brzkou opravu.

Odesláno

Tady je dneska nějáký podezřelý klid... že by ticho před bouří:myslim

Odesláno

Tady je dneska nějáký podezřelý klid... že by ticho před bouří:myslim

Počkej večer. Pokud nepůjdou S16 a GTi někam popíjet tak zase nasmolíte 4 stránky. :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...