Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: krake106

Zdravím všechny:)

Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy :aut

Tak vitej devce,to je parada ze je tu cim dal vice holek:superTak nahod nejakou fotku
Odesláno

Tak tu je vozítko ;) doufám že se tam ten obrázek vloží:)

sikovna, taky mame doma bilou ;) akorat novejsi model :)

Odesláno
Původně zaslal: mino

Zdravím všechny:)

Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy :aut

Tak vitej devce,to je parada ze je tu cim dal vice holek:superTak nahod nejakou fotku

taky čekám na fotku ty jo tady je bab já snad mám auto pro ženy:)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)...

rosy.kapko Hodně štěstí s 106tkou ;)...

5 stran :D

diky moc..bude to jen prace a prace

Odesláno

rosy.kapka: Jo tak mazel je taky motorově vcajku ale ten zbytek:nevim

Odesláno
Původně zaslal: rosy.kapka

koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)...

ja vidim 4 ale i tak to je vykon :-) ... davej bacha tady to je samej \"lupm\".... :-)... na 106 moc práce není pokud jí das do kupy tak to je pak držák... ja už v dobrém stavu koupil a zatim skoro bez investic :-)

Odesláno

rosy.kapka: Jo tak mazel je taky motorově vcajku ale ten zbytek:nevim

hmm..tak starsi auto je starsi auto no :( neda se jen jezdit, musi se o nej i clovek trochu starat..doted jsem jezdila ve starym bawu - z roku 1986, taky se muselo poradne udelat, ale byl na nej spoleh eno nuno

Odesláno

Děkujíí:mad: ale taky je na něm na potvoře práce jak na kostele:)

Tak tě taky vítám mezi námi lvíčaty tak ať ti slouží a hodně km bez nehod,máš to tvoje autí nějaký navoněný:potlesk

Tak to už máme jednu černou a teď k ní přišla bílá:D,jaká bude další:myslim:D:potlesk:super

Odesláno

welis ja videla v dobrym stavu kolem 30 tisic a vic..no spis s dobrym lakem..jenze i tak je to proste ojetina a kdyz ti ten majitel nebude chtit rict, kde je bota, tak to stejne nerekne :(

ja vidim 4 ale i tak to je vykon :-) ... davej bacha tady to je samej \"lupm\".... :-)... na 106 moc práce není pokud jí das do kupy tak to je pak držák... ja už v dobrém stavu koupil a zatim skoro bez investic :-)

Odesláno

rosy.kapky: jo jak říkáš, člověk se tomu autu musí trochu věnovat... ale zatím mě ještě nikdy nezklamal, tak snad to tak bude i nadále:)

a co se týká nápravy tak doporučuju repasovat - Peugeot byl v Humpolci - Auto Domin a spokojenost :)

vendi.stejskal: děkuji za uvítání :)

Odesláno

jakub106GTI : :mad: to jsem shodou okolností byla autem :) ale jinak vodu moc nepiju;)

Odesláno

welis ja videla v dobrym stavu kolem 30 tisic a vic..no spis s dobrym lakem..jenze i tak je to proste ojetina a kdyz ti ten majitel nebude chtit rict, kde je bota, tak to stejne nerekne :(

to je pravda ja to poznal že už sním rok a pul jezdim a zatim dobry :)...

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

Zdravím všechny slečny 106tky:papa. Jsem ráda, že už kluci nebudou v takový přesile. Přiznám se, že jsem asi nevychovaná, ale vplula jsem do vod Peugeot clubu de facto úplně neohlášena.......tímto se dodatečně omlouvám.

peto kdybych to vedela, tak taky vejdu ve vsi tichosti :D

Ale zase bys přišla o tohle vřelé přijetí:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...