Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Děkujíí ale taky je na něm na potvoře práce jak na kostele:) Citovat
mino Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Zdravím všechny:) Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy Tak vitej devce,to je parada ze je tu cim dal vice holek:superTak nahod nejakou fotku Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 krake: hlavni, je kdyz to jezdi.. mourek je motorve docela dobrej - snad nikde to nemlati, neklepe, rizeni bez vule, razeni zlehka..no a pak udelat ten zbytek ale Citovat
Ferry Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Tak tu je vozítko doufám že se tam ten obrázek vloží sikovna, taky mame doma bilou akorat novejsi model Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: krake106 Zdravím všechny:) Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy Tak vitej devce,to je parada ze je tu cim dal vice holek:superTak nahod nejakou fotku taky čekám na fotku ty jo tady je bab já snad mám auto pro ženy:) Citovat
Welis Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)... rosy.kapko Hodně štěstí s 106tkou ... Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Welis koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)... rosy.kapko Hodně štěstí s 106tkou ... 5 stran diky moc..bude to jen prace a prace Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 rosy.kapka: Jo tak mazel je taky motorově vcajku ale ten zbytek:nevim Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 ferry: k ty zadni naprave - daji se ty jehlovy loziska zvenku nejak primazat? maji tam nejaky maznice? a kolik tak stoji to jedno jehlovy lozisko? Citovat
Welis Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka Původně zaslal: Welis koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)... rosy.kapko Hodně štěstí s 106tkou ... 5 stran diky moc..bude to jen prace a prace ja vidim 4 ale i tak to je vykon :-) ... davej bacha tady to je samej \"lupm\".... :-)... na 106 moc práce není pokud jí das do kupy tak to je pak držák... ja už v dobrém stavu koupil a zatim skoro bez investic :-) Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 rosy.kapka: Jo tak mazel je taky motorově vcajku ale ten zbytek:nevim hmm..tak starsi auto je starsi auto no neda se jen jezdit, musi se o nej i clovek trochu starat..doted jsem jezdila ve starym bawu - z roku 1986, taky se muselo poradne udelat, ale byl na nej spoleh eno nuno Citovat
vendelinek Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Děkujíí ale taky je na něm na potvoře práce jak na kostele:) Tak tě taky vítám mezi námi lvíčaty tak ať ti slouží a hodně km bez nehod,máš to tvoje autí nějaký navoněný Tak to už máme jednu černou a teď k ní přišla bílá,jaká bude další:potlesk:super Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 welis ja videla v dobrym stavu kolem 30 tisic a vic..no spis s dobrym lakem..jenze i tak je to proste ojetina a kdyz ti ten majitel nebude chtit rict, kde je bota, tak to stejne nerekne Původně zaslal: Welis Původně zaslal: rosy.kapka Původně zaslal: Welis koukám když jde o pěknou ženskou tak jste schopní ji na foru i svlíknout a během dvou dnů sou toho 4 strany :-)... rosy.kapko Hodně štěstí s 106tkou ... 5 stran diky moc..bude to jen prace a prace ja vidim 4 ale i tak to je vykon :-) ... davej bacha tady to je samej \"lupm\".... :-)... na 106 moc práce není pokud jí das do kupy tak to je pak držák... ja už v dobrém stavu koupil a zatim skoro bez investic :-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Tak teda... i majitelka na srazu to nebude jen čistá voda:) sluší sluší jen tak dál s fotkama:) Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 rosy.kapky: jo jak říkáš, člověk se tomu autu musí trochu věnovat... ale zatím mě ještě nikdy nezklamal, tak snad to tak bude i nadále:) a co se týká nápravy tak doporučuju repasovat - Peugeot byl v Humpolci - Auto Domin a spokojenost vendi.stejskal: děkuji za uvítání Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 jakub106GTI : to jsem shodou okolností byla autem ale jinak vodu moc nepiju;) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 jakub106GTI : to jsem shodou okolností byla autem ale jinak vodu moc nepiju;) tak to je jedině dobře:) To jsem zvědav jestli v příštím roce nebude kemp na Seči malej Citovat
Welis Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka welis ja videla v dobrym stavu kolem 30 tisic a vic..no spis s dobrym lakem..jenze i tak je to proste ojetina a kdyz ti ten majitel nebude chtit rict, kde je bota, tak to stejne nerekne to je pravda ja to poznal že už sním rok a pul jezdim a zatim dobry ... Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka Původně zaslal: Petra XSI Zdravím všechny slečny 106tky:papa. Jsem ráda, že už kluci nebudou v takový přesile. Přiznám se, že jsem asi nevychovaná, ale vplula jsem do vod Peugeot clubu de facto úplně neohlášena.......tímto se dodatečně omlouvám. peto kdybych to vedela, tak taky vejdu ve vsi tichosti Ale zase bys přišla o tohle vřelé přijetí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.