Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rekord topiku? a ja si myslela, ze jste tak ukecany porad :D

vsem dik za privitani..rikala jsem si, ze je slusnost pozdravit, nez od vas budu neco chtit :D

ba ne..spis budu potrebovat koupit nejaky dily a poradit a kam jinam zavitat, ze? :)

[upravil dne 11/12/08 rosy.kapka]

Odesláno
Původně zaslal: rosy.kapka

rekord topiku? a ja si myslela, ze jste tak ukecany porad :D

vsem dik za privitani..rikala jsem si, ze je slusnost pozdravit, nez od vas budu neco chtit :D

ba ne..spis budu potrebovat koupit nejaky dily a poradit a kam jinam zavitat, ze? :)

[upravil dne 11/12/08 rosy.kapka]

No vypadá to že Kujon by tě rád pozval na návštěvu:)

a nejenom on:)

Ale povídej co pak vše potřebuješ udělat na autě

Odesláno

no..asi vsechno se musi udelat :D

ja vim, ze to neni v top stavu a kdybych priplatila vic, tak se sezene lepsi a nebude se muset na nem tolik prace udelat, ale takhle aspon vim, ze to bude poradne a i ty dily se daji sehnat snad levneji..

dotazku mam nekolik..hlavne jestli byste vedeli, co kolik tak stoji..pak bych dala inzerat normalne do inzerce, jen abych mela prehled..udelam takovy bodiky a kdyz poradite, budu fakt rada..

1. potrebuju novou sedacku spolujezdce nebo ridice..takovou tu dzinsovou..ten muj mourek je ten nejmensi - 954, nejaky kid :D ale ty sedacky jdou asi ze vsech typu do toho maleho?

2. hodila by se mi palubka, ktera ma otackomer atd., ale nevim, jestli se da sehnat s temi modrymi budiky + jestli jsou tam pripraveny kabely, kdyby se to menilo, nebo jestli se to musi tahat?

3. zadni naprava - pravy kolecko mi dela A, tak co s tim je? lozisko zahnily? nevite?

no a pak takovy veci jako central, servo (da se tam vubec dat?, zvladne to ten motor?), za kolik se to da sehnat?

nejhorsi bude nakonec asi udelat ten lak, protoze je to opravdu hruza :( chudak malej cernej..ale to se stejne ted resit nemuze v ty zime..

Odesláno
Původně zaslal: rosy.kapka

no..asi vsechno se musi udelat :D

ja vim, ze to neni v top stavu a kdybych priplatila vic, tak se sezene lepsi a nebude se muset na nem tolik prace udelat, ale takhle aspon vim, ze to bude poradne a i ty dily se daji sehnat snad levneji..

dotazku mam nekolik..hlavne jestli byste vedeli, co kolik tak stoji..pak bych dala inzerat normalne do inzerce, jen abych mela prehled..udelam takovy bodiky a kdyz poradite, budu fakt rada..

1. potrebuju novou sedacku spolujezdce nebo ridice..takovou tu dzinsovou..ten muj mourek je ten nejmensi - 954, nejaky kid :D ale ty sedacky jdou asi ze vsech typu do toho maleho?

2. hodila by se mi palubka, ktera ma otackomer atd., ale nevim, jestli se da sehnat s temi modrymi budiky + jestli jsou tam pripraveny kabely, kdyby se to menilo, nebo jestli se to musi tahat?

3. zadni naprava - pravy kolecko mi dela A, tak co s tim je? lozisko zahnily? nevite?

no a pak takovy veci jako central, servo (da se tam vubec dat?, zvladne to ten motor?), za kolik se to da sehnat?

nejhorsi bude nakonec asi udelat ten lak, protoze je to opravdu hruza :( chudak malej cernej..ale to se stejne ted resit nemuze v ty zime..

No skusny teda,koukam ze toho potrebujes vic nez ja a to je uz co ricm:nevim
Odesláno

centralni zamykani jsem do 106tky rodicu daval univerzalni, do 800Kc se da sehnat i s dalkovym ovladanim.

servo se davalo do 106tek elektricky, takze neni hnane od motoru ale ma svuj elektromotor, problem je, ze by se muselo vymenit cele rizeni a dat tam jine s posilovacem, tezko ale rict, jak by se shanelo na vrakacich a kolik by ta legrace stala.

Zadni naprava, vecny problem peugeotu. Pokud je kolo do A , je v haji jehlove lozisko na ulozeni ramene na napravnici, nejprve vyrezne lozisko, pak vyrezne i ta napravnice, cim driv se udela repase, tim mene je s tim prace. Repasi jsem delal na nasi 106tce taktez, vysla na 15tis Kc, svezly se s tim i vymlacene zadni tlumice, zarezla brzdova prasatka, ojete pakny a vyrezle bubny brzd, cili vlastne komplet nova zadni naprava, ale ted je zase klid.

budiky s otackomerem se sehnat urcite daji, mozna pri trose stesti i ty modre, ovsem jak je to s draty to bohuzel netusim, mozna bude vedet nekdo jinej. Pozor ty budiky jsou minimalne tri druhy, kazdy ma jiny konektor a nejsou zamenitelne, takze pri shaneni dat pozor jake clovek kupuje

Sedacky urcite sezenes taky, mozna i tady na klubu, obcas se nejake auto na dily objevi

S tim lakem nevim nevim, nejdriv asi zkus nejakou poradnou lestenku a trochu ozivit ten stary lak, ono delat celolak na auto vyjde docela draho :)

Jinak vitej do klubu ;)

[upravil dne 11/12/08 Ferry]

Odesláno

Zdravím všechny:)

Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy :aut

Odesláno
Původně zaslal: krake106

Zdravím všechny:)

Jen tak mimochodem já sem taky dívčina se 106 a ještě z Moravy :aut

tak taky vitej a nahod fotky ;)

Odesláno

ferry: to nejde uz ozivit..je to cely popraskany, uplne bily fleky..nestrikalo by se to cely, jen kapota a strecha asi..musim si s tim nejak poradit :D

jiri: no jsem rada, kdyz se lidi smejou :D prodlouzil sis zivot aspon o hodku :D

Odesláno

Zdravím všechny slečny 106tky:papa. Jsem ráda, že už kluci nebudou v takový přesile. Přiznám se, že jsem asi nevychovaná, ale vplula jsem do vod Peugeot clubu de facto úplně neohlášena.......tímto se dodatečně omlouvám.

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Zdravím všechny slečny 106tky:papa. Jsem ráda, že už kluci nebudou v takový přesile. Přiznám se, že jsem asi nevychovaná, ale vplula jsem do vod Peugeot clubu de facto úplně neohlášena.......tímto se dodatečně omlouvám.

peto kdybych to vedela, tak taky vejdu ve vsi tichosti :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...