Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,tak příští týden se jedu podívat na 306ku cabrio,kterou chci koupit,ale nemám s těmito vozy zkušenosti a proto se Vás chci zeptat,na co se podívat abych nenaletěl.Jinak je tam motor 2.0,97kW,r.v.99.Díky moc

Odesláno

ahoj , moje najvyssie polozky po kupe bola spojka a vymennik kurenia - pusti si ofukovanie celneho skla ci ti nehadze vodu a nerosi...inak klasika je to 306 mechanicky , motor 2.0 16v spolahlivy zivy spotreba mesto kapanek viac dialnica moja prekvapujuco ohladuplna k penazenke ale zalezi na nozicke samozrejme....kultura chodu trosku mensia na volnobehu klepanie je casty jav ale netreba sa toho bat , bacha na strechu mrkni gumennu krytku srobu rucneho stahovania ak chyba alebo je doskrtana mohol but problem a niekto ju stahoval rucne, hydraulika je pod tapacirom v kufry vpravo mala by byt sucha tak isto aj piest..ak bude blbnut zatvaranie mozu to byt len vytahane gumenne sponovaky je to korunova optrava -moj pripad...zadne palstove okno byva doskrabane na mietach skladania....strecha je z kvalitna zatekanie nieje tema kurenie ma predohrev da sa jazdit aj v zime dokonca je to prijemnejsie teplo je prakticky okamzite...mrkni akurat tesnenie okolo predneho okna, ak mas nejake otazky pytaj sa rad ti poradim

Odesláno

Ahoj,díky moc za rady.Chci se jen zeptat,co jsi myslel tim špatnym zavíráním?Jinak já se tě asi na nic konkrétního ptát nebudu,protože sám nevim a tyhle auta vůbec neznám,takže ještě jednou díky

Odesláno

A klasika u 306 tek, zadni naprava...

Ta je torzna, a cesem odchadzi, tj pravidelneji jako jine.

Pozri ci zadni kolesa sou neni do A, ci je dezen pneumatiky na zadnich pneu zodraty rovnomerne na oboch krajoch i v strede.

Pokial by nieco s toho bola pravda, naprava je hodna na REPAS, a to je tak 13 - 18 000 SK...

Odesláno

Určitě si ho před koupí nech zkontrolovat v odborným servisu a za závady, které tam najdou požaduj nějakou slevu. Pokud nepůjde klimatizace ( ani nevím jestli jí kabria mají:myslim)tak nevěř slovům, že stačí \"jen\" doplnit a půjde. Tahle slova mi stáli už asi tak 10 tisíc:grr .Tohle je celkem bolavý místo 306... Další věc, kterou je důkladně zkontrolovat je elektrika. Pokud nepůjdou natáčet třeba zrcátka, tak to může signalizovat překlasaný kabel ve dveřích a oprava pak vyjde na 4 tisíce. Tenhle motor je celkem spolehlivý, ale potřebuje pravidelnou údržbu.

Odesláno
Původně zaslal: Venca 306

Určitě si ho před koupí nech zkontrolovat v odborným servisu a za závady, které tam najdou požaduj nějakou slevu. Pokud nepůjde klimatizace ( ani nevím jestli jí kabria mají:myslim)tak nevěř slovům, že stačí \"jen\" doplnit a půjde. Tahle slova mi stáli už asi tak 10 tisíc:grr .Tohle je celkem bolavý místo 306... Další věc, kterou je důkladně zkontrolovat je elektrika. Pokud nepůjdou natáčet třeba zrcátka, tak to může signalizovat překlasaný kabel ve dveřích a oprava pak vyjde na 4 tisíce. Tenhle motor je celkem spolehlivý, ale potřebuje pravidelnou údržbu.

Musím se ozvat - překlesané jsem měl tři kabely a spravil jsem to sám doma. Za 4 tisíce? Ouha...to jako v origo servisu? Novej svazek a tak? Žádnej med, ale cca 2 hodiny práce, včetně sundaných dveří pro snazší přístup. Klimu jsem měl prázdnou a světe div se - těsnila a opravdu stačila jen naplnit. (jak tedy utekla? :myslim ). Náprava je největší bolest, na tu pozor. Jinak bych prohlédl okna, kola, gumy, přední nosy, prahy a asi taky VINko, a na serviceboxu proklepnout. Ale cabrio neznám. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Původně zaslal: Venca 306

Musím se ozvat - překlesané jsem měl tři kabely a spravil jsem to sám doma. Za 4 tisíce? Ouha...to jako v origo servisu? Novej svazek a tak? Žádnej med, ale cca 2 hodiny práce, včetně sundaných dveří pro snazší přístup. Klimu jsem měl prázdnou a světe div se - těsnila a opravdu stačila jen naplnit. (jak tedy utekla? :myslim ). Náprava je největší bolest, na tu pozor. Jinak bych prohlédl okna, kola, gumy, přední nosy, prahy a asi taky VINko, a na serviceboxu proklepnout. Ale cabrio neznám. :papa

I já se musím ozvat:D nejdřív mi nešly zpětný zrcátka a pak ani centrál, proto jsem nechal vyměnit celý svazek, abych měl od toho na pár let pokoj. Od origo to nebylo, cena byla i s prací(asi 800Kč). Na tu klimošku jsi měl asi štěstí nebo já smůlu:myslim protože jsem tam už musel měnit jednu hadici, chladič a teď ložisko u kompresoru. Jinak souhlas s nápravou, zatím jí mám doboru, ale už se ozývají silenbloky:(

Odesláno

Takhle by mě zajímalo,co u toho výměníku topení odchází,já jsem měl před tím 306-1.4 benzín a problém nebyl.Jinak pozor na těsnění pod hlavou u všech benzínů-koukněte se pod víčko dolévání a plnění chlad.kapaliny-nesmí tam být suspenze-respektive mastnota,jinak klasika konektory ve dveřích atd...

Odesláno

tym zatvaranim som myslel nespravny chod strechy pri stahovani , mne napriklad dobre nedvihalo zadnu cast -kde je plastove okno...prikladam foto miesta kde sa da v pripade, ze sa nieco stane s hydraulikou stiahnut strecha rucne ...pod tou gumou je len srob na povolenie...

[upravil dne 11.12.2008 milan78]

post-0-141096036064_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...