stovik Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Chtěl bych poradit,kde by bylo možné sehnat mapy do navigace,mám jen francouzskou mapu NAVTEC Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: stovik Chtěl bych poradit,kde by bylo možné sehnat mapy do navigace,mám jen francouzskou mapu NAVTEC neres a kup si prenosnou , vyjde te podstatne lip , bude barevna , presna a v češtine Citovat
KUBBACHER Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Přesně tak, co jsem se setkal, tak zatím jsou přenosné navigace mnohem lepší než originál od výrobce aut. Mám Garmina a naprostá spokojenost i mapy se dají levně sehnat a není jich málo:super Citovat
igor.sk Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Pozorne si to prečítaj a najpomalšie vypaluj. Novšie nič nie je.:papa Citovat
dire Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 jinak do 406 original sezenes pouze jen zapadni evropu a to do roku 2004 Citovat
ladak Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 nestojí to za námahu a shánění. jazyk pouze jakýkoliv cizinecký, ale ne česky. textové zadávání, bez grafických map. staré podklady. nedá se srovnávat s jakoukoliv malou potvorou, která je na držáku na palubce. jediné co jsem využil z původní navigace, tak to byla anténa na čelním skle a z původní navigační krabice kabelovou anténní přechodku ze speciálního konektoru na standartní. a místo této krabice mám GPS modul s anténním konektorem. Napájení na modul se sepne, když se aktivuje palubní síť. Jinak má modul vlastní aku a když je vypnutá palubní síť, tak je v stb režimu. [upravil dne 12/12/08 ladak] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.