Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT3 - vymena mono displeja za velky farebny

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci,

vlastnim peugeot 407, r.v. 11/2004 - plna vybava okrem koze. Na stredovom panely vo vozidle je pouzity monochromaticky displej. Dostal som taky napad, ci by nebolo mozne ho vymenit za ten velky farebny. Ak ma s tym niekto skusenosti, prosim poradte ako na to. Mam uz dokonca aj ten velky dispej, no neviem co vsetko bude tato vymena obnasat.

Diky za kazdu radu.

Odesláno

k velkému displeji potřebuješ rádio RT3 ale to máš.......co ti ten mono displej vše umí??????? podívej se co má zezadu ten velký co máš a ten co máš namontovaný za konektory ...... ale co vím na 100% musíš na diagnostiku povolit v BSI jiný displej

Jde všechno ale je to otázka času a peněz.....máš v tom malém i navigaci?????

Odesláno
Původně zaslal: Přema

k velkému displeji potřebuješ rádio RT3 ale to máš.......co ti ten mono displej vše umí??????? podívej se co má zezadu ten velký co máš a ten co máš namontovaný za konektory ...... ale co vím na 100% musíš na diagnostiku povolit v BSI jiný displej

Jde všechno ale je to otázka času a peněz.....máš v tom malém i navigaci?????

Nazdarek,

ano mam radio RT3 aj s navigaciou. Neviem co tym myslis co ten monochromaticky displej dokaze, no je to ten oranzovy maly displej na stredovom panely, ktory ked som porovnal s Peugeotami, ktory mali velky displej zobrazuje uplne vsetky tie iste informacie, len v mensom formate a nieje farebny....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...