Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a prosím o radu, od doby, kdy poklesly venku teploty, tak po nastartování nenaskoci panel klimatizace - uplne hluche !! nejdou vetraky, ovladání - prostě nic, po zahrati motoru auto topí, ale bez větráků.Po ujetí cca 30ti kilometrů a vypnutí motoru po cca 5ti minutách naskočí displej a vše jde v poho - jakmile ale auto vychladne, tak problém nastává o5 :bojim. Dneska jsem fénem foukal na BSI a na cidlo teploty v zrcatku a po chvili mně displej naběhl. Nevíte prosím někdo, co s tím ??Děkuju za odpověď ;)

Odesláno

A když místo vyšší teploty se nastavý nižší ? Jedná se o automatickou klimatizaci?? Je tam nemrznoucí směs?? A co hadice? jsou teplé a nebo studené? Myslím po zahřátí vozidla?? T

[upravil dne 9/12/08 OK406]

Odesláno

jedná se o automatickou klimu, nemrznoucí směs je, hadice po zahřátí - teplé, akorát nevím, co jste myslel nastavením té nižší nebo vyšší teploty

Odesláno

Píšeš, že nejde teplý vzduch = netopí. A jde topení (klasické)? Takže pokud se používala klimatizace na studený vzduch, tak fungovala, ale jakmile se zapne na teplý (výšší) teplotu, tak nejde?? To mohou být i relátka, pokud to nespíná. A to se nezapne, ani když se zmáčne tlačítko AUTO ?? A A/C klima jde??

Odesláno

no on je problem ten, ze ten displej vubec nejde - je cerny - nezapne se, tudiz nejede nic, ani topeni, ani klima - nic, jakmile ujedu par km a zahreju motor , tak z vetraku jde teplo, ale displej je porad cerny - jako pri vypnutem aute. Zastavim, vypnu motor a po 5 ti vterinach po vypnuti se zapne displej a vsechno jede OK - klima, topeni, vsechno, ale jak to necham treba pres noc vychladnout, tak zase nic :bojim :bojim :bojim

Odesláno

Takže jestli tomu rozumím, tak se na displeji neukazuje nic a to ani rádio, teplota atd.. Ukáže se to až když se to zahřeje, tak to vše plně funguje. Tak sám nevím. Jinak i mě auto topí, až když je zahřátí motor. Kromě zmáčnutí tlačítka na ,,foukání\" na přední sklo, tak to fouká teplé (program bezpečná jízda). Pokud by to zlobilo, tak to může být i termostat, že se o´tevírá později. Hadice jsou ,,horké\" ale auto netopí. Jinak zkusit v Hledání zadat klimatizace, je tam mnoho příspěvků.

Odesláno

ne ne, displej radia, hodin a teploty jede v poho, nejede jenom displej klimatizace a topeni,vse ostatni ano, tyto problemy zacaly, kdyz se venku ochladilo, jinak pres leto a na podzim vse OK,vcera byla venku 0, tak jsem foukal fenem na BSI a na cidlo v zrcatku a jakmile jsem to zahral - naskocilo to ;), jinak mam ale ovsem smulu.

Odesláno
Původně zaslal: tomkyj

ne ne, displej radia, hodin a teploty jede v poho, nejede jenom displej klimatizace a topeni,vse ostatni ano, tyto problemy zacaly, kdyz se venku ochladilo, jinak pres leto a na podzim vse OK,vcera byla venku 0, tak jsem foukal fenem na BSI a na cidlo v zrcatku a jakmile jsem to zahral - naskocilo to ;), jinak mam ale ovsem smulu.

Aha, tak to nevím. To bude zřejmě v elektronice. Pokud po zahřátí čidla v zrcátku displej se rosvítil (zapnul) a nebo po zahřátí BSI. Já mám 406 starý model, takže zapojení přes BSI nemám. Počkej, až se vyjádří ostatný. Pokud by to bylo jak říkáš, tak by pomohla asi diagnostika, Ale počkej, až bude více lidí na fóru. Ted je brzo. Možná, že by to mohl být studený spoj či čidlo:myslim:(:nevim

Odesláno

Zdar,mám ten samej problém,nemám sice autoklimu ,ale po nastartování přes kabely mi taky nešly větráky a ten malej displej co ukazuje datum a čas byl taky černej,po chvilce běhu motoru jsem auto vypnul a znova natočil a vše běželo,to bylo venku kolem 0,dnes ráno bylo asi -6 auto jsem v pohodě natočil,ale větráky se nerozeběhly ,i po vypnutí a nastartování motoru se to nepodařilo,odpoledne vše v pohodě,mám BSI a nevim jestli by to nemělo něco společnýho s ECO MODEM,ale nejspíš bude asi zima BSíčku.

Odesláno

Tak závada nefunkčních větráků po nastartování odhalena,dělá mi to lehce zimou přituhlá spínací skříńka.Nepatrnej pohyb klíčku zpět a větráky se rozeběhnou,musim to nějak promáznout.:papa

Odesláno

tak se nám zase oteplilo a problém je zatím vyřešen, ale jak ukazuje PC 3 stupne a blika - pozor - risk naledi, tak to nejde a nejde a nejde, dneska to měl elektrikář a diagnostika mlčela - bez problémů, tak se mám stavit až bude zima a bude to zase zlobit. Fakt su zvědavý, čím to bude !!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...