Edison Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Ahoj... Opět hledám el. schemata... Bývaly na této http://auto.peugeot.szm.com//peugeot%20406.htm adrese, ale asi to je někam přemístěné, nebo co. :-( Nemáte někdo tucha, kde bych je našel? Díky Citovat
*jose_106* Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Jestli Ti postačej elektrický schémata z Jak na to 406, tak mi dej na SZ mail a pošlu (19 stran, necelé 4MB) Citovat
Edison Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: *jose_106* Jestli Ti postačej elektrický schémata z Jak na to 406, tak mi dej na SZ mail a pošlu (19 stran, necelé 4MB) Moc dík, ale tu knihu mám... Tahle schemata byla kapku jinak kreslená. V knize není konkrétně zapojení naklápění světometů (nebo jsem to tam aspoň nenašel). Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 vem to tak řádný člen je má na hlavní stránce Citovat
čakom Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 bez vinka sem se tam nemohl dostat tak jsem si nějaký vymyslel. snad to bude stejny. Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Dík, to je přesně ono. Tak můj záměr by měl jít. ;-) Chci udělat takovej fígl: Při tom, jak mám zapojenej automat pro denní svícení půjde totiž udělat to, aby při denním svícení byla světla sklopena a při nočním svícení v poloze nastavené kolečkem. :-) Navíc by to pak mohlo umět po zapnutí takový ten pohyb charakteristický pro automatický LWR. ;-) Citovat
čakom Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Dík, to je přesně ono. Tak můj záměr by měl jít. ;-) Chci udělat takovej fígl: Při tom, jak mám zapojenej automat pro denní svícení půjde totiž udělat to, aby při denním svícení byla světla sklopena a při nočním svícení v poloze nastavené kolečkem. :-) Navíc by to pak mohlo umět po zapnutí takový ten pohyb charakteristický pro automatický LWR. ;-) k čemu to bude dobrý pri denním svícení mit sklopený světla? Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Edison Dík, to je přesně ono. Tak můj záměr by měl jít. ;-) Chci udělat takovej fígl: Při tom, jak mám zapojenej automat pro denní svícení půjde totiž udělat to, aby při denním svícení byla světla sklopena a při nočním svícení v poloze nastavené kolečkem. :-) Navíc by to pak mohlo umět po zapnutí takový ten pohyb charakteristický pro automatický LWR. ;-) k čemu to bude dobrý pri denním svícení mit sklopený světla? Podstatné snížení rizika oslnění. Už teď světla ve dne sklápím. Takhle by se mi o to postarala automatika. Když je to snadno řešitelné, tak proč to neudělat, žáno. :-) Citovat
čakom Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Edison Dík, to je přesně ono. Tak můj záměr by měl jít. ;-) Chci udělat takovej fígl: Při tom, jak mám zapojenej automat pro denní svícení půjde totiž udělat to, aby při denním svícení byla světla sklopena a při nočním svícení v poloze nastavené kolečkem. :-) Navíc by to pak mohlo umět po zapnutí takový ten pohyb charakteristický pro automatický LWR. ;-) k čemu to bude dobrý pri denním svícení mit sklopený světla? Podstatné snížení rizika oslnění. Už teď světla ve dne sklápím. Takhle by se mi o to postarala automatika. Když je to snadno řešitelné, tak proč to neudělat, žáno. :-) tak pokud to děláš ručně tak proč to neudělat tak aby se to dělalo automaticky. To já mám ty motorky nějaký špatný sem tam se stane že si samy sjenou nahoru a dolu:nevim [upravil dne 9.12.2008 čakom] Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Dyk to říkám, že jedním relátkem to udělám na automatiku. A když to bude časáček, tak to dokonce udělá \"falešný\" automatický LWR. ;-) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 nevím proč sklápět světla dolů?? jen na okraj u starýho modelu pokud mám denní svícení relátkama tak sklapěcí kolečko není funkční Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 nevím proč sklápět světla dolů?? jen na okraj u starýho modelu pokud mám denní svícení relátkama tak sklapěcí kolečko není funkční 1. Už jsem o tu psal. 2. To mi přijde divný. Ale to půjde asi o zapojení. Já si dělal vlastní systém a sklápění mi chodí za každých oklností. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 jasný pokud neoslnují tak proč ještě sklápět ne?? jinak já u starýho jen vyměnil modrou a žlutouspojku za relátka která se starají o autozapnutí,nejde osvětlení palubky a regulátor světel. Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Při houpání auta za jízdy, přejezdech nerovností a vrchlů kopců i při správném seřízení oslnění prostě hrozí. To je holý fakt a všichni to jistě známe. Sklopení tuto vlastnost výrazně omezí. V tom se snad taky shodnem, ne? Já si dělal vlastní s kapku jinou logikou, která mi vyhovuje více. Ovšem pořád zapínání odpovídá předpisu. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 nechci nic říkat ale co mne tak oslňují tak v noci a ne přes den,To není tak vážné.Ale je to tvá logika tak ti ji neberu Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Ještě aby.. Jistě, že v noci je to výrazně horší... ale to s tím neze udělat nic jiného, než mít dobrá a srávně sezená světla. Přes den se s tím setkávám ale taky, tak aspoň z mé stany tomu rád zabráním všemi jenoduchými prostředky. Ono... hlavně jsem se zabýval tou imitací automatickýho LWR a při tom mě napadlo to využít i k tmuto. :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Zajímavý tvoje řešení s tímto jsem se nesetkal,jen přeji úspěšnou prácičku.Taky jsem přemýšlel jak na automatické sklápění,ale to jsem dávat nechci asi bych byl pro smích Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 Zajímavý tvoje řešení s tímto jsem se nesetkal,jen přeji úspěšnou prácičku.Taky jsem přemýšlel jak na automatické sklápění,ale to jsem dávat nechci asi bych byl pro smích Nad skutečným automatickým LWR taky přemýšlím... Ale to není tak jednoduchý, jako udělat prostě imitaci. ;-) Práce bude snadná. V práci si připravím časáček a pak jen správně připojit... několik drůtiků pod palubkou. ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.