igor4 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 cafte vsetci, vcera ma prekvapil divny zvuk od motora,spojky.. a to pri studenom starte a pri stlaceni spojkoveho pedala pri rozbiehani nastal zvlastny zvuk akoby nieco trelo o nieco, ktory po chvili prestal a prestal aj pri stlaceni spojk. pedala a ked som ho znovu pustil zase to zacalo hucat. Dnes rano mi to uz hucalo menej. mate niekto podobnu skusenost? na co to tipujete - lozisko,pritl.tanier alebo sa tam mohla dostat nej. necistota? dik za info Igor Citovat
igor4 Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 10300km, je to lozisko...zajtra mi to idu robit Citovat
Schreek Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Ložisko po 10 tis???? Trochu brzo ne? Citovat
Dakula475 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Už jsem to psal 5.12., normální věc u normálního auta. Ale asi bych to nehrotil a jestli to nedělá moc, tak zatím jezdil. Ale jsou to tvojue prachy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.