Chepp Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 vklidu druhá várka uz to vyresi.. pridam sa do party. 2.hé linie. Citovat
oni Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 bude i druha varka? no to se pak u meldala kouknu a kdyz bude pekna taky bych ji vzal! Citovat
Schreek Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 oni: Uvidíme, až se tohle dokončí tak se uvidí... Citovat
klm16 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 schreek, aspon predbezna doba dodania ??? +/- autobus... :-D Citovat
Schreek Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 klm16: záleží na polácích, až budu mít aspon představu, určitě dám vědět... Citovat
Schreek Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Takže podle odpovědi z Polska by páky měli být připraveny v úterý k odeslání Citovat
Mirda KV Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No to by bylo super . Tak 3 dny cesta z Polska ...za 14dní by to mohlo bejt doma ? Citovat
Schreek Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Mirda KV: Můj odhad: odešlou to st - čt (předpokládám že cca út - st tam nejpozději dojdou peníze), přijde to tak za týden no a pak do týdne byste to měli mít všichni doma Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 hura, uz mam kozenej volant ze 406 coupe, tak konecne bude i kozena radici paka, uz se tesim, zatim diky Citovat
Schreek Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Prosím všechny kdo si zvolil předání na Vánočním srazu at mě kontaktují a domluví si jiný způsob předání, díky... Citovat
Netopýrka Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No můžu si to převzít osobně někde po Praze, pokud tu pracuješ...nebo bych zneužila případny depozit u PeTra ve Zdibech, kudy občas jezdím.... Citovat
Schreek Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Netopýrka: Pohybuju se často Suchdol - Kobylisy, takže někde po cestě nebo u Pe.tra tam jezdim často Citovat
Netopýrka Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Schreek Netopýrka: Pohybuju se často Suchdol - Kobylisy, takže někde po cestě nebo u Pe.tra tam jezdim často No já příští týden jedu do Brna a pak odlétám do Kodaně, tak pokud to nevadí, nech mi je u PeTra ve Zdibech, já si je tam pak nějak vyzvednu. DĚKUJU! Citovat
tukit Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Zdravim Schreeka. No čo, kolko ti zamenili za tie moje slováče. Dufam že to bolo dosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.