Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Prosím všechny kteří objednávají nebo již objednali aby svou objednávku ještě přehodnotili, pokud je chtějí pod stromeček,

protože jak tak počítám, tak je velice pravděpodobné, že se to do Vánoc nestihne :nevim

10. je uzavírka + cca týden než dojdou platby a zbývá týden do Vánoc, nejsem si jist jestli to z Polska přijde tak rychle :bojim

Dále po komunikaci s výrobcem je jasno, jsem schopen Vám objednat pouze vzory uvedené na stránkách jiné bohužel aktuálně nejsou :(

Takže Přemo a Gordy205GTi je mi skutečně líto, ale bohužel :bojim

děkuji za odpověd zkusím se mrknout po jiném vzoru

EDIT: Ruším objednávku pro nevhodnost změny nápisu ze strany výrobce.

:(:(

[upravil dne 5-12-08 Přema]

Odesláno

Gordy205GTi: Bohužel Polská strana neni až tak ochotná odpovídat na dotazy, jak bych si přál, takže Ti nejsem schopen odpovědět :bojim

Přema: Chápu, škrtám si Tě...

Odesláno

Tim padem mam i ja s 309 smulu. Zpatecku dopredu pro peugeoty asi nedelaji. no nevadi. treba se casem objevi

Odesláno

Já bych měl objednávku na Volkswagen Passat B5

P 2

- kůže černá

- podsvícení červené

- Benzín

- dozadu

- 1997 Passat B5

- Dobírka

+ Manžeta

1997 Passat B5

černá

Odesláno

sucram®: bohužel ty manžety nevim jak z něho dostat za kolik budou, na těch tránkách jsem to nenašel... Jo a dobírka, nezlob se jedině platba předem, jinak nemůžu :nevim

[upravil dne 8/12/08 Schreek]

Odesláno

navaho: To je počáteční cena aukce,takže nemusí být ani zdaleka konečná :roll Každopáně nikoho nenutím brát to přeze mě, je to jen jednorázová akce... :papa

Odesláno

schreek: já to nemyslel ve zlém vím jak to na aukru chodí taky tam kupuji , ale před 14dni ta vyvolávací cena byla jednou taková zřejmě moc lidí to za ty prachy nekupovalo:D mymochodem já ji mám obědnanou přes tebe:papa

[upravil dne 8.12.2008 navaho]

Odesláno

mam otazku:

trosku si zmenil znenie prispevku teda odkaz. uz tam nemas tu polsku stranku ale iba stranku an aukre kde moj vzor ktory som si objednal z poslej stranky neni.

konkretne peu 33....

mam si vybrat iny ???

Odesláno

klm16: vše platí jak bylo původně, link jsem stáhnul na žádost Polské strany, protože někteří členové se obraceli přímo na něj a on z toho byl docela naštvaný, protože jednotlivě do čech neposílá :roll vrátil jsem ho tam radši zpět aby nebyli zmatky

[upravil dne 9/12/08 Schreek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...