thomas007 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Zdravím Vás, stal jsem se předevčírem majitelem jednoho super Piškotka 306, 1.4 XR (rv 1995) v modré barvě a mám trochu problém.... Vůz je kromě jednoho promáčknutí ve velmi dobrém stavu. Ale nějak mi blbne ovládání vytápění na panelu na obrázku níže. Bohužel nějak nemohu nikde sehnat ovládání vytápění a také by se mi hodily tlačítka na ovládání vytápění zadního okna atd, jež na panelu jsou umístěna (chtěl bych je na jeden pokus a jako náhradní). Nicméně jde mi hlavně o to, že bych potřeboval poradit, jak tento panel rozebrat a dostat se do něj.... Hledal jsem tu ale jsem asi slepý Předem děkuji za odpovědi a za Váš čas. Zdraví Tomáš ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Váš příspěvek v rubrice \"Peugeot 306\" porušuje pravidla (název předmětu)a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet. Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Jirkap - admin [upravil dne 3.12.2008 Jirkap] Citovat
Béďa Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 rozebrani je nasledujici, dole vymacknes ten dil u hodin(vydloubnes, trochu hrube sily ale bacha at si moc neposkrabes palubku), nahore vyndas radio a dostanes se tak k toxum ktere drzi panel ovladani topeni.. co se tyce funkcnosti tlacitek tak budou nejspis vybehana, staci rozdela a ty pojezdy(pacicky ktrere jezdi po medenem krouzky) radne ocistit a malinko prihnout (s citem, je to celkem slaboucky tak aby si to neznicil) me osobne tohle pomohlo u byvale 306ky a pak uz to slapalo jak ma.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Vítám tě u nás. Snad se ti tu bude líbit. Na začátek si přečti pravidla fóra, dozvíš se co a jak. Například tam je aby jsi název tématu nazval nějaký pochopitelným názvem co vystihuje problém nebo to, co chceš v daném tématu řešit. Tolik na úvod a teď k otázce. Tlačítka buď z bouračky, vrakáče nebo třeba někdo prodává v sekci bazar tady na fóru. Zkus se tam podívat. A rozebrání tunelu se řešilo například TADY. Snad jsem ti trochu pomohl. Citovat
thomas007 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 tak, přiznávám se že zadat tu do vyhledávání \"středový panel\" mě nějak nenapadlo za ten titulek se omlouvám, příště mi jednu řachněte po šišce ať se mi rozsvítí Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 V pohodě, zase to tak neprožívej. Hlavně jestli se ti povedlo. Citovat
thomas007 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 No snad se bude dařit zítra.... dnes, teď za tmy ještě budeme dolovat ven rádio s kamarádem. Není to to originální, ale potvora nejde ven... halt \"když to nejde silou, použijte větší kladivo\" Citovat
dolly1010 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: thomas007 tak, přiznávám se že zadat tu do vyhledávání \"středový panel\" mě nějak nenapadlo za ten titulek se omlouvám, příště mi jednu řachněte po šišce ať se mi rozsvítí Vítám tě tu Co nejde silou, jde ještě větší silou (tak je to správně ) Máš sedana, nebo obyč PS.: Jak se jmenovalo to téma předtím? Citovat
thomas007 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Děkuji za uvítání. Síla a velký šroubovák pomohly. Rádio je venku a už je tam nový. Jo a mám obyč. 306ku Přiznám se, teď si nemohu vzpomenout jak jsem to pojmenoval zpočátku (už to neudělam, slibuju). Povedlo se mi dostat ven kryt tlačítek pod ovládáním vytápění (opravdu stačilo jen zkombinovat sílu a opatrnost), ale pak nevim přesně jak dál. Kouknu na to zítra až na to uvidim. Abych zas nemusel svítit baterkou a nevypadal jak zloděj. Mimochodem neví někdo z hlavy jaký jsou v těch tlačítkách žárovičky? Doufám, že neva trochu OFFTOPIC když už sem se vrhnul do rozebírání tak by mě jen zajímalo jestli je možno na předfaceliftovou verzi dát nárazník z verze po faceliftu. [upravil dne 3/12/08 thomas007] [upravil dne 4/12/08 thomas007] Citovat
thomas007 Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Mám dotaz.... Nemá tu někdo vyfocenej ten panel ovládání vytápění jak vypadá zezadu? Teď bylo nějak moc práce tak jsem se k tomu nedostal, ale chtěl bychto rozebrat jenže se bojim to vytahovat abych tam něco vzadu neurval (abych nenadělal víc škody jak užitku). Citovat
marko306 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 toto je zo zozadu panel. Dufam ze to zobrazi lebo to posielam cez mobil Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: thomas007 jej, škoda pockaj skusim to nejak upravit na menej kb. Ale tam nemas co dovrzat Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 toto je ten panel zozadu. [upravil dne 13/2/09 marko306] [upravil dne 13/2/09 marko306] Citovat
thomas007 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. ten kryt je OK - k tomu už jsem se dostal, šlo mi spíš přímo o ty tři otočný mrchy na ovládání vytápění..... ty velký tři potvory uprostředka Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: thomas007 omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. ten kryt je OK - k tomu už jsem se dostal, šlo mi spíš přímo o ty tři otočný mrchy na ovládání vytápění..... ty velký tři potvory uprostředka tak to nemam:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.