pug Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 viete niektori odporucit, aspon ako taky, lebo mam info ze mizeria kvalita, chcem urobit vstupnu prehliadku po kupe 306gti6 Citovat
malypeto Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Petrzalska alba.Tusim najlepsi s troch servisov v ba. Citovat
pug Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 supis chalani dakujem:) inak nepoznate tam niekoho osobne? V Nissane som mal spickoveho mechanika ktoremu som vzdy najprv zavolal, povedali si co sa asi bude robit, dohodol som oficialne termin s prijmacim technikom s tym ze som si objednal ze to bude robit vzdy ten konkretny mechanik. vzdy absolutne perfektna praca a nemusel som sa bat ze mi tam nieco dohnoji Citovat
kamen22 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 POznam niekoho v PF auto v lamaci ale ten servis teda vobec neodporucam. Radsej neznackovy servis ale dobry napr. v devine pri kostole tam su dobri Citovat
vladototh Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 V Lamači my robili rozvody a menili chladiacu kvapalinu a bola to chyba nikdy viac veľmi neochotní mechanici. V Peugeote na Ivánskej ceste chodím na akciové prehliadky a sú vcelku dobrí. Auto mi servisuje Autoservis - Michal Maasz Rýchloservis - Elektrická diagnostika všetkých typov vozidiel - Príprava na STK ako aj realizácia - Výmena čelných okien - Predaj pneumatík Adresa: Dlhá 40/78 851 10 Čuňovo - Bratislava Slovenská republika mobil: +421 907 720 861 a som spokojný. Dokonca majú trpezlivosť aj s mojími otázkami. Citovat
mildo Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Zdravím, k tomu pánovi chodím aj s P 307 a aj s Berlingom a mám stále viac za to, že p. Maasz vie čo hovorí. Jednoznačne odporúčam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.