Ondrajs Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Nazdar lidi, já mam problém, nevíte kde je u 306 číslo motoru. Oni ho chtěj na technicky a já ho nemužu najít. Díky Ondrajs Citovat
pavloucha Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 co je to za technickou?číslo motoru se snad už neeviduje,napiš sem tvůj VIN [upravil dne 2/12/08 pavloucha] [upravil dne 2/12/08 pavloucha] Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: pavloucha co je to za technickou?číslo motoru se snad už neeviduje,napiš sem tvůj VIN [upravil dne 2/12/08 pavloucha] [upravil dne 2/12/08 pavloucha] číslo motoru ne ale typ motoru jo;) Citovat
vendelinek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 číslo motoru je vyraženo na levé straně bloku válců,první část čísla motoru je tvořena kódem motoru:např. \"KDX\" Citovat
pavloucha Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pavloucha co je to za technickou?číslo motoru se snad už neeviduje,napiš sem tvůj VIN [upravil dne 2/12/08 pavloucha] [upravil dne 2/12/08 pavloucha] číslo motoru ne ale typ motoru jo;) typ ano,to STKáčko bych chtěl vidět:nevim Citovat
Driver Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Nenapsal jsi co máš za motor. Např. u 1.6 (u 1.4 to bude asi stejný) je typ motoru vyražený na tomto místě, bývá to orezlý takže to chce očistit jemným smirkem: [upravil dne 2/12/2008 Driver] Citovat
P607Olda Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Pokud je číslo motoru zapsáno v TP, tak technik je povinen kontrolovat i číslo motoru (i typ). Jakmile požádáš a je proveden výmaz čísla motoru, technik už nekontroluje číslo, ale jen typ motoru. V nových TP se už číslo motoru neuvádí, jen typ. Citovat
ChodeC Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 kdyz jsem delal evidencku na STK, tak taky koumal nad cislem co je na stitku na motoru, ale protoze to bylo mizerne dostupne a stitek zarezlej, tak pronesl neco o hnupovi, kterej by si to menil a sel dal :-D Citovat
Boulik Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 kdyz tak dulezita cisla mas na stitku v kufru nebo spis tam ho mam ja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.