Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

a kdepak to hnije?... já abych se taky kouknul a kdyžtak to preventivně promáz nebo zalepil gumoasfaltem.

No ono zalepit gumoasfaltem.Zalezi jak hodne jsou chyceny.Pokud trochu vic.Tak gumoas.vyresi problem jen na chvylku.Bude to hnit dal,a auto pak zvedne jen za napravy.

Pokud je to trochu,tak vyvarit zdravim plechem a striknout gumoas.jak rikal Blizzard.

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Původně zaslal: Blizzard

a kdepak to hnije?... já abych se taky kouknul a kdyžtak to preventivně promáz nebo zalepil gumoasfaltem.

No ono zalepit gumoasfaltem.Zalezi jak hodne jsou chyceny.Pokud trochu vic.Tak gumoas.vyresi problem jen na chvylku.Bude to hnit dal,a auto pak zvedne jen za napravy.

Pokud je to trochu,tak vyvarit zdravim plechem a striknout gumoas.jak rikal Blizzard.

no já spíš myslel že bych to zamáz než to začne hnít.. právě bych potřeboval vědět kde to je :)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Na vrakovišti by je nevyřízli prahy? Byli by s antikorozní ochranou.

teď jsem neco podobnýho četl ve 309 sekci,mám stejný názor na plechařinu z vrakoviště-originál,antikorozní ochrana

[upravil dne 2/12/08 pavloucha]

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

Původně zaslal: OK406

Na vrakovišti by je nevyřízli prahy? Byli by s antikorozní ochranou.

teď jsem neco podobnýho četl ve 309 sekci,mám stejný názor na plechařinu z vrakoviště-originál,antikorozní ochrana

[upravil dne 2/12/08 pavloucha]

chlapi,myslel sem,že si děláte pr..l--to byste fakt dali???Vždyť ten

práh se musí navařit a tam to shnije nejdříve...

Dal bych z vraku jedině,že bych ho okamžitě prodal...

Odesláno

jj měl jsem stejný problém,jak je tady v odkazu výše,vyřešil jsem to prahama z felicie kombi a ještě kousek zbyl.... ,pak nástřik bodíčkem a lak na to !! Jinak se replice nedělají........ a shnilo mi to proto protože to na tu stranu bylo bouraný a v servise to pěkně odflákli !!! A to bylo ještě u předchozího majitele....

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jj měl jsem stejný problém,jak je tady v odkazu výše,vyřešil jsem to prahama z felicie kombi a ještě kousek zbyl.... ,pak nástřik bodíčkem a lak na to !! Jinak se replice nedělají........ a shnilo mi to proto protože to na tu stranu bylo bouraný a v servise to pěkně odflákli !!! A to bylo ještě u předchozího majitele....

ty tam máš celý prahy z feldy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...