rosta.c Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 čaute mam na autě pohnite prahy nevite nahodou kde seženu nove. Nemužu je nigde sehnat. DIK Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 a další už to začína. V peugeotu za 7 - 8 tis. [upravil dne 2.12.2008 čakom] Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Zdarec skousel sem hledat.A bes vyeledku .Ale budu skouset dal.pokud najdu,pisnu ti. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Co vím, tak se v replice nedělají. Tak jedině Peugeot. Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Co vím, tak se v replice nedělají. Tak jedině Peugeot. Neco na tom bude,protoze me hledani je bezvysledne :( Citovat
Blizzard Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 a kdepak to hnije?... já abych se taky kouknul a kdyžtak to preventivně promáz nebo zalepil gumoasfaltem. Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Blizzard a kdepak to hnije?... já abych se taky kouknul a kdyžtak to preventivně promáz nebo zalepil gumoasfaltem. No ono zalepit gumoasfaltem.Zalezi jak hodne jsou chyceny.Pokud trochu vic.Tak gumoas.vyresi problem jen na chvylku.Bude to hnit dal,a auto pak zvedne jen za napravy. Pokud je to trochu,tak vyvarit zdravim plechem a striknout gumoas.jak rikal Blizzard. Citovat
Blizzard Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: Blizzard a kdepak to hnije?... já abych se taky kouknul a kdyžtak to preventivně promáz nebo zalepil gumoasfaltem. No ono zalepit gumoasfaltem.Zalezi jak hodne jsou chyceny.Pokud trochu vic.Tak gumoas.vyresi problem jen na chvylku.Bude to hnit dal,a auto pak zvedne jen za napravy. Pokud je to trochu,tak vyvarit zdravim plechem a striknout gumoas.jak rikal Blizzard. no já spíš myslel že bych to zamáz než to začne hnít.. právě bych potřeboval vědět kde to je Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 ja viděl zhnilí prahy jen na starých modelech. Citovat
Blizzard Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 no, ale aby za 2-3 roky tam nezačaly hnít ty nový Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Blizzard no, ale aby za 2-3 roky tam nezačaly hnít ty nový Přesně proto se ptám. Citovat
OK406 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Na vrakovišti by je nevyřízli prahy? Byli by s antikorozní ochranou. Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 No preventivne na jare vystrikam dutiny:).To jedine sem jeste nestih,od te doby co mam mazla. Citovat
pavloucha Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: OK406 Na vrakovišti by je nevyřízli prahy? Byli by s antikorozní ochranou. teď jsem neco podobnýho četl ve 309 sekci,mám stejný názor na plechařinu z vrakoviště-originál,antikorozní ochrana [upravil dne 2/12/08 pavloucha] Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: pavloucha Původně zaslal: OK406 Na vrakovišti by je nevyřízli prahy? Byli by s antikorozní ochranou. teď jsem neco podobnýho četl ve 309 sekci,mám stejný názor na plechařinu z vrakoviště-originál,antikorozní ochrana [upravil dne 2/12/08 pavloucha] chlapi,myslel sem,že si děláte pr..l--to byste fakt dali???Vždyť ten práh se musí navařit a tam to shnije nejdříve... Dal bych z vraku jedině,že bych ho okamžitě prodal... Citovat
Burisek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 jj měl jsem stejný problém,jak je tady v odkazu výše,vyřešil jsem to prahama z felicie kombi a ještě kousek zbyl.... ,pak nástřik bodíčkem a lak na to !! Jinak se replice nedělají........ a shnilo mi to proto protože to na tu stranu bylo bouraný a v servise to pěkně odflákli !!! A to bylo ještě u předchozího majitele.... Citovat
čakom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Burisek jj měl jsem stejný problém,jak je tady v odkazu výše,vyřešil jsem to prahama z felicie kombi a ještě kousek zbyl.... ,pak nástřik bodíčkem a lak na to !! Jinak se replice nedělají........ a shnilo mi to proto protože to na tu stranu bylo bouraný a v servise to pěkně odflákli !!! A to bylo ještě u předchozího majitele.... ty tam máš celý prahy z feldy? Citovat
Burisek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 ne celé ne,jen lemy... aha koukám blbě jsem to napsal..... no vršek je ze střechy taky z felíny to je antikorozní ochrana..... museli jsme improvizovat..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.