Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. Asi před týdnem se z motoru začal ozývat takový drčivý, klapavý zvuk. Něco jako Š120 nebo tak...:myslim Ozývá se to ale jen někdy, když sešlápnu plyn, a to při jakékoli rychlosti, pak to třeba zničeho nic přestane. Neví někdo, čím by to mohlo být? Můžu to nechat na jaro nebo mám radši zajet do servisu?

Odesláno

Tak jsem to trochu prozkoumal a musím to upřesnit. Ten zvuk se ozývá vždy, když razantněji sešlápnu plyn a je přitom jedno v jakých otáčkách. Ale na volnoběh nebo při mírném přidávání plynu zvuk slyšet není.

Odesláno

já když na to šlápnu tak to má taky divnej zvuk a je to tim že nemam přidělanou hadici ke vzducháči ze spodu

Původně zaslal: hakl3624

Tak jsem to trochu prozkoumal a musím to upřesnit. Ten zvuk se ozývá vždy, když razantněji sešlápnu plyn a je přitom jedno v jakých otáčkách. Ale na volnoběh nebo při mírném přidávání plynu zvuk slyšet není.

Odesláno

Tak už jsem na to přišel. Zjistil jsem, že mám prasklý výfuk pod kolenem výfuku. Nevíte někdo, na kolik přijde oprava, respektive výměna téhle části výfuku (přední potrubí)?

Odesláno

Dnes ráno jsem si auto vyzvedl ze servisu a stálo mě to 400,- Kromě výfuku mě ještě svařoval držák výfuku, který taky uhmil. Takže problém je vyřešen, děkuju všem za rady:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...