Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Hele Vysokov:mrk:D Pěkná beruška v ty trávě, už jen puntiky domalovat Citovat
Alesek Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Jo jo Vysokov, nevěděl jsem kam narychlo zajet, a nic jinýho mě nenapadlo:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Alesek Jo jo Vysokov, nevěděl jsem kam narychlo zajet, a nic jinýho mě nenapadlo:D Hehe, taky jsem tam fotil, mam to u sebe v galerii:D Jen jsem byl ješt o kousek níže http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=4057 [upravil dne 3/12/08 Radek Hurvajz] Citovat
Alesek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Krásný fotečky, to já jsem tam jen vlítl a hned jsem zase byl pryč, páč jsem myslel že umrznu. Jen jsem se nechtěl prezentovat fotkama z bazaru, takže proto jsem to fotil. Jinak pak si dám lépe záležet:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.