Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam problem so zadnym stieracom, motorcek sa otaca, oska otacania tak isto akurat sa mi pretaca rameno, dal som dole kryt aj sroub ale nedokazem dat dole rameno stieraca. Poradimi niekto ako na to??? Model P 307 SW

Odesláno

V nouzi jsem stěrač (sice přední, ale to je jedno) z toho n-hranu dostával tak, že jsem povolil vrchní matku tak, aby její horní hrana byla společně s koncem šroubové části n-hranu. Poté jsem vzal stavitelný klíč a rozevřel ho tak, aby jeho spodní část byla pod ramínkem stěrače a vrchní část byla na horní straně matky. Druhým klíčem jsem pak matku šrouboval ven. Jak jela nahoru, tlačila před sebou ten stavitelný klíč a ten táhl ramínko stěrače. Pakárna, ale fungovalo to.

Pokud to není jasné, tak v principu jde o podobný mechanismus jako stahovák stěračů, až na to, že není využíván šroub a závit v přípravku, ale matka a závit na n-hranu. Ten \"C\" tvar je nahrazen stavitelným klíčem.

Odesláno

tiez som sa ho pokusal vybrat,ale uspech zatial nemam.Vyrobil som si aj stahovak,presne na ten sposob ako originalny,ale sa to ani nehne.Neuveritelne je to do seba zažraté.Už mi ostava asi len kupit nové ramienko a opatrne ho flexkou zapilit,nech povoli.:bojim:bojim

Odesláno

:(no, tak to nemám moc radost, mám podobný problém, zrovna dnes jsem měl přez noc otevřený kufr a obstříkaný šroub sprayem na uvolnění rzi a taky pořád nic - chci stěrač jen malinko nahoru...

Odesláno

Tak ja uz mam po probleme, ale asi nikoho nepotesim, nakoniec tak ci tak som musel rozpilit ramienko(ktore uz aj tak bolo prasknute) a nasledne aj malu manzetu z kovu ktora vlastne pridrza ramienko k otocnemu capu stieraca. Inak ak mate stierac len padnuty (to som mal povodne aj ja) podla mojej skusenosti s tym nepohnete ak ho chcete len nastavit. Nasledne nove ramienko 530 .- SKK a opat to stiera.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...