manas007 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Dobrý den. Zajímalo by mě kolik by stála asi oprava na mé 406 r.v. 96. Kape mi nafta v půlce čerpadla (Lucas) takže asi přetěsnění čerpadla, dále bych chtěl když už by to bylo rozebrané vyměnit rozvodový řemen vč. kladek, vodní pumpu a řemen alternátoru. Děkuji za odpověď Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 To čerpadlo nevím ten zbytek max. 5500 Kč Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 To čerpadlo nevím ten zbytek max. 5500 Kč Ozzy - toto je vlákno, kde by měl odpovídat konkrétně dotazovaný servis, pokud vím, Ty nejsi ani majitelem ani jednatelem či jinak pověřenou osobou, která by měla vystupovat jménem Auto Vašenda s.r. o. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: ozzy1956 To čerpadlo nevím ten zbytek max. 5500 Kč Ozzy - toto je vlákno, kde by měl odpovídat konkrétně dotazovaný servis, pokud vím, Ty nejsi ani majitelem ani jednatelem či jinak pověřenou osobou, která by měla vystupovat jménem Auto Vašenda s.r. o. nevěděl jsem--omlouvám se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.