laioner Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 zdravím ...nesvíti mi zrcátko od spolujazdca rozobral som ho a zistil som že mi tam ide len 0,5 volta .... neviem čo stým nemáte niekto stým skúsenosti?... Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 prelomeny dratek nebo spatny kontakt v konektoru diky sklapeni stinitka ? Citovat
laioner Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 to nie...meral som to multimetrom priamo na konektoroch.... kde sú poistky?...nemá to svoju poistku...lebo som našiel vypálenú žiarovku na tej strane...ale aj tak mi tam ide len pol volta... Citovat
laioner Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 skúsim rozobrať to funkčné a porovnám to.... Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 no pokud je prelomeny dratek od kostry, tak to prave muze zpusobovat to, ze nameris pouze male napeti, zkontroloval bych konektory pod stresnim tapecirunkem, pripadne promerit samotne draty od patice zarovky az do konektoru Citovat
laioner Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 dík za radu... odstránené.... Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: laioner dík za radu... odstránené.... tak napis cim to bylo at se treba v budoucnu muze nekdo inspirovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.