Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spýtat,ako sa da zvýšit svietivist displeja automatickej klimy.Po stlaceni neviem ktorých tlačitiek mi začal slabsie svietit.Pred tým,ked som klimu vypol tlacidlom OFF,tak to svietilo slabo a ked som zapol trebars tlačitkom AUTO,tak to svietilo silnejsie.Teraz vobec nie je rozdiel svietivosti pri vypnutej a zapnutej klime.Vopred dakujem za radu.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: midiborec307

jojo jak pise Dakula475

ja kdyz roznu potkavacky tak se mi automaticky displej stmavi a kdyz je vypnu tak se zase zesili. Nevim proc me by to ani nevadilo kdyzby to svitilo porad zesilene.

věřím že by to šlo udělat jak jsem to udělal u své 406,displej svítí stále stejně

Odesláno

No tak som to dnes konečne overil,to auto je otcovo a furt sa vozí;)

No je to tak,podsvietenie klimy je zavisle od zapnutých svetiel a nie tak ako som si myslel ja,že som tam niečo postlacal a svieti slabsie.

vdaka vam za pomoc:potlesk:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja som to vyriesil tak ze som tam dal namiesto tych ziaroviek LEDky a neni tam az taky velky rozdiel v itenzite svietenia....a teraz ked je to denne svietenie povinne tak sa to zide lebo cez den ten displej moc videt nebolo...ja som tam dal sice modre LED ale dali by sa dat aj biele

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...