tino3 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Chcem sa spýtat,ako sa da zvýšit svietivist displeja automatickej klimy.Po stlaceni neviem ktorých tlačitiek mi začal slabsie svietit.Pred tým,ked som klimu vypol tlacidlom OFF,tak to svietilo slabo a ked som zapol trebars tlačitkom AUTO,tak to svietilo silnejsie.Teraz vobec nie je rozdiel svietivosti pri vypnutej a zapnutej klime.Vopred dakujem za radu. Citovat
Dakula475 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Není to tím, že zapneš světla - osvětlení ovladačů a budíků? Tím se sníží svítivost. Citovat
midiborec307 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 jojo jak pise Dakula475 ja kdyz roznu potkavacky tak se mi automaticky displej stmavi a kdyz je vypnu tak se zase zesili. Nevim proc me by to ani nevadilo kdyzby to svitilo porad zesilene. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: midiborec307 jojo jak pise Dakula475 ja kdyz roznu potkavacky tak se mi automaticky displej stmavi a kdyz je vypnu tak se zase zesili. Nevim proc me by to ani nevadilo kdyzby to svitilo porad zesilene. věřím že by to šlo udělat jak jsem to udělal u své 406,displej svítí stále stejně Citovat
tino3 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 no,zajtra to skusim vyskusat,ci to nie je tými svetlami,:) Citovat
tino3 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 No tak som to dnes konečne overil,to auto je otcovo a furt sa vozí No je to tak,podsvietenie klimy je zavisle od zapnutých svetiel a nie tak ako som si myslel ja,že som tam niečo postlacal a svieti slabsie. vdaka vam za pomoc:potlesk:super Citovat
shark734 Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 ja som to vyriesil tak ze som tam dal namiesto tych ziaroviek LEDky a neni tam az taky velky rozdiel v itenzite svietenia....a teraz ked je to denne svietenie povinne tak sa to zide lebo cez den ten displej moc videt nebolo...ja som tam dal sice modre LED ale dali by sa dat aj biele Citovat
denoo Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 keby niekto chcel displey ovladanie digitalnej klimy, mam na predaj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.