v.panenka Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Zdravím, mám dotázek. U 306 sedan, 1.6, rv. 1997 (předfacelift) se mi už po několikáté stalo, že jsem autí nenastartoval. Zjistil jsem, že nešlape palivové čerpadlo - nejde tam šťáva, ani k pojistce v motoru. Když jsem dal natvrdo od spínací skřínky k pojistce v motoru drát, tak vše OK. Dával jsem to do servisu, tam si vždycky řekli 500,- a hotovo. Prej měl být někde uhnilej drát. Už se mi to stalo potřetí a tak bych to radši opravil sám než investovat dalších 500,-. Díky za radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 A to ses nemoh\' zeptat,kde to přesně bylo??? Určitě by to ukázali (máš na to právo),nebo bys věděl,že tě natahují... Citovat
v.panenka Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Dával jsem to kámošovi automechanikovi (ne elektro) a on to dával nějakému známému (autoelektrikář). Zřejmě to je nějaké jeho know how. Citovat
dany913 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 skusil si sa pozriet na konektor pri cerpadle ci nahodou nieje zaoksidovany.Kably bi mali byt vedene okolo hadicek popod auto. ale to bi malo byt vedene v ochranej brozure tak si myslim ze tam problem bi nemal byt.Daj von zadne sedadlo a vyber kritku a tam to zistis kam to vedie. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: dany913 skusil si sa pozriet na konektor pri cerpadle ci nahodou nieje zaoksidovany.Kably bi mali byt vedene okolo hadicek popod auto. ale to bi malo byt vedene v ochranej brozure tak si myslim ze tam problem bi nemal byt.Daj von zadne sedadlo a vyber kritku a tam to zistis kam to vedie. nejde mu proud k pojistce--néé k čerpadlu:myslim Citovat
v.panenka Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Citace: Původně zaslal: dany913 skusil si sa pozriet na konektor pri cerpadle ci nahodou nieje zaoksidovany.Kably bi mali byt vedene okolo hadicek popod auto. ale to bi malo byt vedene v ochranej brozure tak si myslim ze tam problem bi nemal byt.Daj von zadne sedadlo a vyber kritku a tam to zistis kam to vedie. nejde mu proud k pojistce--néé k čerpadlu:myslim No právě. Od pojistky to jde k čerpadlu a tam problém nebude. Ale k tý pojistce to bude někde přerušený. Nebude to nic extra. Měli to tam prý tak hoďku a bylo hotovo. Takže tipuju, někde něco proletovat a fertig. Jen vědět co a kde. Je ale divný, že už je potřetí Citovat
Guest DEEP Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Ahoj. Napětí jde od baterie k relé vstřikování a dál na pojistku v motoru. Relé je spínáno spínací skříňkou otočením klíčku do druhé polohy. Jde vlastně o dvě relé umístěné v jedné krabičce. Část relé která spíná čerpadlo je společná taky pro lambda sondu a zapalovací cívku. Pokud se po zapnutí klíčku neobjeví na konektoru zap. cívky napětí je nejspíš špatné relé. Relé je umístěné (alespoň u mne) v mot. prostoru na zadní straně řídící jednotky. Může být taky špatný přívod ovládacího nap. od spínací skříňky. Můžeš zkusit hmatem nebo sluchem jestli cvaká. Problém je v tom, že jsou 2v1. Trochu zkušený autoelektrikář by to měl umět proměřit, ale měl by mít el. schéma (viz. kniha JAK NA TO P 306). Omlouvám se za sloh, inu stará škola. Snad ti to pomůže pokud jsi to už nevyřešil. Citovat
v.panenka Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Zkusím na to mrknout, ale myslím, že rele to nebude. Říkali mi že se prý někam dostane voda a dráty to pak odnesou. Zase je ale divný, že by se to dělo takhle často. 2x do roka to nemůže \"uhnít\". Prolezu to a uvidím. Mám malou garáž a dělám to všechno na zahradě, takže zima, zima. Díky za tip. Citovat
Guest DEEP Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Uvedl jsem Tě trochu v omyl. Relé není doslova spínáno spínací skř., ale sepnutí (uzavření obvodu) provádí řídící jednotka. Možná by stačilo rozpojit konektor relé + konektor ř.jednotky, vystříkat Kontaktolem a znovu spojit. Nezapomeň si před tím odpojit mínus pól od baterie. Tím zároveň dojde k vymazání načtených hodnot v ř.jednotce(takový lehčí reset). Ř. jednotka si je znovu načte při jízdě ze snímačů. Mínus pól připoj při zapnutém klíčku zapalování a vypnutých spotřebičích. Potom vypni a znovu zapni k. zapalování a počkej až zhasne kontrolka airbagu. Pak je vše OK. Pokud se na tuhle operaci necítíš, tak zapomeň na to co jsem psal nahoře! Ty dráty mi přijdou taky divný!?! Jsou schovaný poměrně vysoko za motorem a vlhkost by se měla rychle odpařit teplem od motoru. Přeji hezké počasí a když tak napiš jak jsi uspěl. [upravil dne 8/12/08 DEEP] Citovat
v.panenka Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: DEEP Uvedl jsem Tě trochu v omyl. Relé není doslova spínáno spínací skř., ale sepnutí (uzavření obvodu) provádí řídící jednotka. Možná by stačilo rozpojit konektor relé + konektor ř.jednotky, vystříkat Kontaktolem a znovu spojit. Nezapomeň si před tím odpojit mínus pól od baterie. Tím zároveň dojde k vymazání načtených hodnot v ř.jednotce(takový lehčí reset). Ř. jednotka si je znovu načte při jízdě ze snímačů. Mínus pól připoj při zapnutém klíčku zapalování a vypnutých spotřebičích. Potom vypni a znovu zapni k. zapalování a počkej až zhasne kontrolka airbagu. Pak je vše OK. Pokud se na tuhle operaci necítíš, tak zapomeň na to co jsem psal nahoře! Ty dráty mi přijdou taky divný!?! Jsou schovaný poměrně vysoko za motorem a vlhkost by se měla rychle odpařit teplem od motoru. Přeji hezké počasí a když tak napiš jak jsi uspěl. [upravil dne 8/12/08 DEEP] Dám se do toho v pátek, jen pro info, kde najdu ten konektor relé a konektror ř. jednotky, abych nerozpojoval všechno možný kolem. Jina Díky PS: Určitě dám vědět jak jsem dopadnul. Citovat
Guest DEEP Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Ř. jednotka je mezi baterii a nádržkou brzd. kapaliny v plastovém krytu. Otevřeš kryt nahoře, pod ním je konektor. Zajišťovací svorku (plechovou) vyklopíš nahoru a konektor se odpojí, stranu kde jsou kabely musíš nadzvednout, na protější straně je na kon. výstupek. Možná to půjde trochu ztuha, kabely jsou akorát. Relé vstřik. je na zadní straně plast. krytu ř.jednotky. Konektor se dá rozpojit bez demontáže relé vytažením plastové pojistky (u mne červené barvy) do strany. Citovat
v.panenka Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 Tak jsem se k tomu všemu konečně dostal. Skoro po roce, ale dostal. Ten konektor na řj jsem prostříknul kontaktolem. Dále jsem si všimnul, že těsně pod čelním sklem v rohu nad řj (odtok vody od stěračů) je další konektor, na který ze skla teče voda. I tento jsem prostříknul a ejhle, vše funguje jak má. Taková pitomost a chlápek v servise si za to řekl 2x500,-Kč. Tak to bylo to jeho Know how. Díky všem:super Citovat
Qcko Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Ty vole tak to je brutal ze si sa k tomu dostal po roku:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.