punkac Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Gratuluju k vyhrané aukci! Koukám, žes dal na rady a nedražil tu oběhanou narexku Tahle Ti určo udělá mnohem větší radost a nepřekvapí tě oběhaným sklíčidlem, napáleným motorem a podobně Jak jsem psal, já s ní zavrtal na jeden zátah 400 vrutů do podlahy (a pak je zase vyšrouboval ) Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Tak dal sem na rady ,proto sem to sem napsal,ale stejně do poslední chviky sem se furt rozhodoval mezi toudlenc a tou použitou,jak už sem psal výš,je to teďkonc pro mě docela dost peněz,tak jo,už jí mám,díky všem za zkušenosti a rady Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Gratuluji vendi. Snad budeš spokojen jako já s podobným náčiním. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak dal sem na rady ,proto sem to sem napsal,ale stejně do poslední chviky sem se furt rozhodoval mezi toudlenc a tou použitou,jak už sem psal výš,je to teďkonc pro mě docela dost peněz,tak jo,už jí mám,díky všem za zkušenosti a rady vendi :potlesk:potlesk krásná a kvalitní vrtačka--člověk si má dělat radost Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 děkuju,děkuju a ještě jednou díky všem za rady:papa Citovat
vendelinek Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 už je doma a řiká mi pane:super Citovat
vendelinek Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 A děkuji ještě jednou všem při výběru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.