Rootan Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Nesviti mi zpátečka a nejdou mi ostřikovače přední. Když vytáhnu žárovku zpátečky naměřím na patici 12V, ale jak zapojím žarovku tak napětí klesne na 2V a nesvítí. Totéž ostřikovače když odpojím ostřik motorek tak na kabelech je 12V ale jak ho napojím zpět tak nic. Motorek je funkční zkoušen přímo na baterce. Pojistky mam taky dobré a kostru sem taky zkoušel , teď už fakt nevím co to může být. Kde najdu spínač zpátečky na převodovce u P205 r.v.91 benzín? Je to ten pod baterkou na převodovce nad spojkovým lankem? Poraďte někdo! Citovat
Joe106 Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Zkus skontrolovat vedeni, nejspíš je vyhnilé, jakmile totiž zapojíš jakýkoliv spotřebič , zvýší se odběr a klesá napětí, prostě vysoký odpor a malý proud. Citovat
Petr605 Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Nebo konektory. Šel bych po všech konektrorech a kontaktolem bych nešetřil. Citovat
fante Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 No ještě můžeš zkusit natáhnout provizorní kostru přímo k patici. Každopádně mi to spíš připadne jako problém kostry nebo špatného kontaktu(velký přechodový odpor). Ještě bych mrknul na ukostření káry a motoru. Citovat
Rootan Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 Tak problém se světlem jsem už odhalil, mám vadný spínač zpátečky. Nevíte zda se da rozmontovat a vyčistit? Ostřikovače mi stále nejedou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.