zabit Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Ahoj ve spolek, tak jak tak koukam na ten ceskej sitcom tak se mi zacina libit ta uvodni znelka:roker, tak si tak rikam ..... treba by z ni bylo pekny vyzvaneni na mobil. ovsem nedari se mi to \"vygooglit\" takze kdo se nudi ?? zkuste mi neco najit Citovat
jarajarda Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: zabit Ahoj ve spolek, tak jak tak koukam na ten ceskej sitcom tak se mi zacina libit ta uvodni znelka:roker, tak si tak rikam ..... treba by z ni bylo pekny vyzvaneni na mobil. ovsem nedari se mi to \"vygooglit\" takze kdo se nudi ?? zkuste mi neco najit A co na www.nova.cz , tam nic není? Citovat
zabit Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 no tam jsem koukal ale nikde jsem to tam nenasel, jsou tam jen cely episody na schlednuti, ale jenom zvuk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: zabit no tam jsem koukal ale nikde jsem to tam nenasel, jsou tam jen cely episody na schlednuti, ale jenom zvuk Sosej - http://www.edisk.cz/stahni/22806/Comeback__TV_Nova_.mp3_454.69KB.html [upravil dne 28/11/08 Radek Hurvajz] Citovat
zabit Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 :o:o uctivam velkeho a mocneho HURVAJZE diky moc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: zabit :o:o uctivam velkeho a mocneho HURVAJZE diky moc :D:D:D:D:DTed jsi mě rozesmál, prej velkeho a mocneho HURVAJZE:D:roker Citovat
zabit Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 no napsat jen DIKY, by nebylo tak originalni Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: zabit no napsat jen DIKY, by nebylo tak originalni To je pravda;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.