Driver Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Můžete někdo doporučit kvalitní pojistný šrouby na kola? Nemýním tím \"kvalitu\" za 400,- z Tesca. Citovat
Dave_k Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Koupil jsem kola AEZ a maník mě k nim prodal i šrouby (též AEZ) za 800,-. Maj v sobě navrtaný díry a v ořechu jsou kolíčky. Zatím ty kola na autě stále mám. Citovat
komaros Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 jestli chces fakt dobry, tak tady si vyberes: http://www.e-pneu.cz/prislusenstvi.php sam uvazuju o tech mcgard [Editován dne 26/4/04 komaros] Citovat
mk405 Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 hele já mám taky šrouby a v nich navrtaný 4 díry a v ořechu jsou 4 kolíčky a stály 400,- a nejsou z Tesca, ale řekl bych že je to skoro jedno protože udajně odradíš akorát klasického zloděje s klíčem, ti lepší co kradou lepší kola nosí svářečku navaří ti na ten šroub tyčku a vesele ho vytočí a můžeš mít šroub jakej chceš. parchanti jedni zlodějský:mad: Citovat
Driver Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 Mě šlo hlavně o to, aby se ten šroub po dvouch povolení neukroutil. To se stalo mýmu kolegovi v práci a museli mu ten zbytek odvrtávat. Navíc se na tom šroubu neutrhla celá ta hlava, ale kus tam zůstal, takže mu to odvrtávali přes ten AL disk Citovat
mk405 Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 K tomu dotahování, zatím se tváří o.k. mám už je rok, ale je lepší je dotahovat míň, údajně ti kolo udrží v pohodě 2 šrouby (ale nezkoušel bych to) takže já 3 utáhnu pořádně a pojistnej s citem, ale utáhnout. zajímalo by mě jestli ty za 800,- nejsou ty samé, ty moje se vyrábí v Hlinsko v Čech. a skoro vše de na vývoz do německa. májí 4 kolíky v ořechu a jsou nesimetricky rozmístěny. dále mají nažloutlou povrchovou úpravu. mk Citovat
Dave_k Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Tohle jsou origo AEZ. S těma kolíkama do sedí,ale maj chromovou povrchovou úpravu a svoje specifický číslo kdybys ztratil ořech. S utahováním a povolováním není problém. No myslím že zlodějům stačí Aku vrtačka a závitník. Pro svářečku přeci jen potřebuješ dost proudu a sháněj to na parkingu, pokud s sebou netaháš přeci jen hlučnou centrálu, nehledě na světelné efekty z oblouku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.