Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem kola AEZ a maník mě k nim prodal i šrouby (též AEZ) za 800,-. Maj v sobě navrtaný díry a v ořechu jsou kolíčky. Zatím ty kola na autě stále mám.:cool:

Odesláno

hele já mám taky šrouby a v nich navrtaný 4 díry a v ořechu jsou 4 kolíčky a stály 400,- a nejsou z Tesca, ale řekl bych že je to skoro jedno protože udajně odradíš akorát klasického zloděje s klíčem, ti lepší co kradou lepší kola nosí svářečku navaří ti na ten šroub tyčku a vesele ho vytočí a můžeš mít šroub jakej chceš. parchanti jedni zlodějský:mad::mad::mad:

Odesláno

Mě šlo hlavně o to, aby se ten šroub po dvouch povolení neukroutil. To se stalo mýmu kolegovi v práci a museli mu ten zbytek odvrtávat. Navíc se na tom šroubu neutrhla celá ta hlava, ale kus tam zůstal, takže mu to odvrtávali přes ten AL disk :(

Odesláno

K tomu dotahování, zatím se tváří o.k. mám už je rok, ale je lepší je dotahovat míň, údajně ti kolo udrží v pohodě 2 šrouby (ale nezkoušel bych to) takže já 3 utáhnu pořádně a pojistnej s citem, ale utáhnout.

zajímalo by mě jestli ty za 800,- nejsou ty samé, ty moje se vyrábí v Hlinsko v Čech. a skoro vše de na vývoz do německa. májí 4 kolíky v ořechu a jsou nesimetricky rozmístěny. dále mají nažloutlou povrchovou úpravu. mk

Odesláno

Tohle jsou origo AEZ. S těma kolíkama do sedí,ale maj chromovou povrchovou úpravu a svoje specifický číslo kdybys ztratil ořech. S utahováním a povolováním není problém.

No myslím že zlodějům stačí Aku vrtačka a závitník. Pro svářečku přeci jen potřebuješ dost proudu a sháněj to na parkingu, pokud s sebou netaháš přeci jen hlučnou centrálu, nehledě na světelné efekty z oblouku.:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...