Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám firemní auto a mám 4 kola se zimníma a 4 s letníma gumama ( pozn. všech 8 kol i s diskama) Skladujeme je ve smluvních pneuservisech. A tak to máme všichni z firmy, což je asi 110 aut. U nás ve firmě totiž vědí, že na bezpečnosti se šetřit nevyplácí;) A tak to má být:cool:

Odesláno

Edison, to delo je davno prodany, a je mi docela jedno ci mi to veris, proste se to stalo, a vse bylo OK...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Edison, to delo je davno prodany, a je mi docela jedno ci mi to veris, proste se to stalo, a vse bylo OK...

Škoda... Bych to chtěl vidět. Jak se říká, ukázaná platí. A tvrdit něco bez důkazů, tak raději mlčím. Nuž, říkej si co chceš, já tomu prostě nevěřím... A nejspíš nejsem sám.
Odesláno

Prosim edisone, tohle je internetovi forum, tu kazdy jenom neco TVRDI. Takze vsetci by mneli bez vecniho dokazovani jen mlcet ?

Prosim, kdyz pojedes kolem nejakyho punta, skus se mu pozret na predni naraznik. Hovorime o jednodtkovym punte, ktery nema naraznik v barve. Je to velka kopa celkem ohybnyho plastu.

Inak povedano, pokud si ty nezazil taky naraz, tak muzes jenom premyslet ci jo, nebo ne. Pravdepodobne si takou situaci este nezazil...

Toz ale skoda reci...

Odesláno

Prosim edisone, tohle je internetovi forum, tu kazdy jenom neco TVRDI. Takze vsetci by mneli bez vecniho dokazovani jen mlcet ?

Prosim, kdyz pojedes kolem nejakyho punta, skus se mu pozret na predni naraznik. Hovorime o jednodtkovym punte, ktery nema naraznik v barve. Je to velka kopa celkem ohybnyho plastu.

Inak povedano, pokud si ty nezazil taky naraz, tak muzes jenom premyslet ci jo, nebo ne. Pravdepodobne si takou situaci este nezazil...

Toz ale skoda reci...

Lubko, nezaměňuj vyjádření názoru s tvrzením bez důkazů. Zažil jsem dost nárazů na to, abych věděl, co je náraz ve 30 km/h. A ještě více jsem jich viděl na vlastní oči. A to dokonce s jinými TANKY, než je punťa. Nesuď laskavě něco, o čem nemáš ani páru (o tom, co znám a co ne, např.).
Odesláno

Problem je ten, ze ja punto nepovazuji za tank, no myslim, ze predni narazovou zonu ma daleko lip zvladnutou jako naprikald nejaka 406 ka, jelikoz predni naraznik je vysunuti o nejaky ten centimetr, a je z mekeho plastu.

Toz ale ty mluvis o tem taky bez dukazu .. Nebo nejaky mas ? Co by byl u typu lidi jako ty dukaz ? Jedine ze by tu havariu nekdo kameroval, a i to by si poveal ze nevis jestli sem jel 30 cet...

Medzi nami, neni naraz jako naraz, to iste vis i ty.

Zalezi ci auto pred tebou stoji na brzde, ci ne, ci je to tank, nebo neco maleho a lehkyho, jak je auto ktere boura ale i auto do ktereho boura tazke, inak povedane jak je nalozene, ci v dobe narazu drzim plyn, nebo jen dojizdim, nebo zrovna uz drzim brzdu a flekuju... Toz podle toho se da i dedukovat to, ze 10 havarii v 30 tke muze dopadnout jinak...

A dalsi vec, ja tu nepotrebuje resit neco, co tu kdo napise. Nechapu jakej by malo vyznam, abych si sem prisel vymyslet ze sem nekde naletel a nic se nestalo. Nemam najmensi duvod si to vymyslet rozpravky...

A k nazorom a tvrzenim.

Taky napriklad tohle \"Zažil jsem dost nárazů\" je tvrdeni, toz podle tebe vec, ktera se neda podlozit, tak bys radsi mlcel. Je to vela nazoru, ale taky tvrzeni...

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Já mám firemní auto a mám 4 kola se zimníma a 4 s letníma gumama ( pozn. všech 8 kol i s diskama) Skladujeme je ve smluvních pneuservisech. A tak to máme všichni z firmy, což je asi 110 aut. U nás ve firmě totiž vědí, že na bezpečnosti se šetřit nevyplácí;) A tak to má být:cool:

Jen malou poznámku-Firma si tyto náklady odepíše z daní!Já sám přezouvám asi dřív než ostatní,ale to je jen z důvodu,že při \"sezóně přezouvání bych na to neměl čas!Celoroční guma je vhodná pro mírné podmínky zimy,což u nás nehrozí,výrobce se snaží o kompromis mezi letní a zimní gumou.Letní pneu a zimní pneu mají své vlastnosti které časem ztrácí(což si mnoho lidí neuvědomuje).Jsem zastáncem poviného přezouvání a to celoplošně,taky bych nerad potkal někoho kdo mne naboří díky nevhodnému obutí.

Co se týče pojišťoven,tuším! u nás ještě není poviné přezutí(krom určitých úseků),tudíž pojišťovna musí plnit,i v případě,že auto není obuto do zimních pneu:myslim

Odesláno

Porovnavat zigul ktery snad nemal ani zadni deformacni zony s puntem... :bojim

Právě proto se dá spíše předpokládat, že u punti se náraz rozptýlí v deformačních zonách, kdežto dlabanej ingot můžeš odhodit leda jako celek. ;-)
Odesláno

minuly rok v zime ma tukol jeden pizzo-nosic na fiate seicento? (take male)

mohol ist tak 20-30, rana poriadna.

na 306 - kufrove dvere na vymenu, svetla vymenene, zadok kufru meneny, hnuta karoseria do prava, plus nejake drobnosti na ktore si nespomeniem

na fiate - odisiel chladic, svetla, co som videl.. neriesil som ho

Odesláno

Tak sem mnel pravdepodobne pancerovou verzi.

Psal sem uz vyse, ze neni nehoda pri 30 tke jedna jako druha, vplyva na to vela faktorov ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...