milan vavra Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Nema někod zkušenosti z rozebráni světla a posleze vyndáni toho druhe skla ve svetle?mam to nějaky za žloutly tak se ptám když to vyndám co se stane:myslim Citovat
rex Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 :papav modelech 90-skoro93 se používaly plastový rastr který světlu udával směr a výšku světla, tento plast za nějakej čas zežloutne a auto oslepne. Když to vyděláš už nebudeš mít světelný tok ve tvaru \"L\" ale \"trojuhelník\" a řidiči tě budou milovat!!!. Od 93-95 se tento rastr dělal již ve skle hl. světlometu a tyto problémy se žlotnutím byl fuč.... nejlepší je nekupovet nové plasty do světel ale nové skla s rastrem již v něm....... trochu složitě vysvětleno, ale kdo má P605-90-93:o ví o čem je řeč... Rozdělání : odděláš 6 sponek a je to:aut Složení: možná se ti potrhá těsnění pak silikon vše dožene:aut [upravil dne 27.11.2008 rex] [upravil dne 27.11.2008 rex] [upravil dne 27.11.2008 rex] [upravil dne 27.11.2008 rex] [upravil dne 28.11.2008 rex] Citovat
rex Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Model 90 - 93..... Skla jsou tvarem stejná bezproblému to zaměníš....... [upravil dne 27.11.2008 rex] [upravil dne 28.11.2008 rex] [upravil dne 29.11.2008 rex] Citovat
milan vavra Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Takze kdyz koupim skla stim rastrem a to prodavaj dohromady?tak to tam pujde v pohode na ten starysvetlomet?Dla jsme tam ted vybojky xenonu od HId a je to bomba tak uvidim jestli to budu rozebirat:myslimAle každopadně diky za info Citovat
Kdo Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Taky mám tu destičku zažloutlou. Vyndal jsem ji - po odepnutí šesti sponek a opatrném odloupnutí skla a vyčistil. Trochu to pomohlo. Add záměna skla: nejsem si jistej, jestli to je možné. Starší modely, které měly tu destičku s rastrem a čiré sklo měly oddělené parkovací světla, z boku přišroubovaná na hlavní světlomet, takže dvě tělesa a novější, které už tu destičku neměly a rastr byl přímo ve skle, měly i parkovačky v jednom tělese světlometu a sklo společné i pro parkovačky, takže bylo protažené až \"za roh\", takže tvarově úplně jiné. Tedy alespoň ročníky 93´a výš. [upravil dne 28/11/08 Kdo] Citovat
rex Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 jasna pořád je řeč o starých světlech do \"faceliftu\" od r. 95 světla pak byly v kuse i s parkavačkou........ Vyráběly se dvě verze s destičkou plast.. uplně na ho...no a pak rastr ve skle..... Měnil sem to za nové.... S plastovým rastrem uvnitř....... Citovat
rex Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 :mrkA další s rastrem již ve skle.... jsou identické... Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Možná blbej dotaz, ještě jsem do toho nelez, ale ... co tam je vůbec za žárovky? Mám taky ještě starej model Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 koukal jsem do ser.boxu a jsou psaný H1 Citovat
Kdo Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: rex :mrkA další s rastrem již ve skle.... jsou identické... Tak to je jiná, to jsem nevěděl. Takže jsi sehnal nová skla, vyndal destičku a nandal skla s rastrem? A kde, kdy a za kolik jsi ty skla sehnal?? Nová, nebo z vrakárny? Citovat
rex Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Nee vrakarna ne.... koupiš ty cca nejlevnější Elit - eCat.... uplně nový plastový skla přijdou na polovic.... http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0:aut Citovat
Kdo Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: rex Nee vrakarna ne.... koupiš ty cca nejlevnější Elit - eCat.... uplně nový plastový skla přijdou na polovic.... http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0:aut Koukal jsme na to v Elitu - docela darda. Kde se seženou ty plastový? A ty plastový se taky dají přpevnit těmi sponkami? [upravil dne 29/11/08 Kdo] Citovat
rex Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Jejda sorry, spatně sem to napsal... myslel sem plasty do skel... ta sem kupoval jednou v taky v Elitu cca 5let az cenu 890ks... pak už sem je nikde neviděl.... tak na jednom světle sem to řešil výměnou skla viz foto Není to na pohled vidět...... Citovat
milan vavra Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 No taky je mam uplne vysviceny ale skoro 3000kc za sklo se mi teda moc nechce davat to radsi vyndam ten plast:bacha Citovat
Fusion Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Svítí to pak na houby bez těch plastů, zkoušel sem. Citovat
rex Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 svítí to ptákúm do stromů a vůbec ne na vozovku a pak i prd vydíš.... vyzkoušeno:roker Citovat
milan vavra Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 hm tak to je mazec to se na to v........................:mad:no nic budu muset setrit na nove .mam tam xenony a taky nic moc:myslim Citovat
Guest fatbear130 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Taky mám tu plastovou destičku zažloutlou a prd to svítí. Xenony jsem tam měl, vidíte sice líp, ale svítí dost nahoru, takže se připravte, že na vás budou všichni blikat. Bez tý destičky to svítí všude možně, to ani nezkoušejte. Navíc po xenonech teď začínají jít i policajti, takže ty skla s rastrem jsou asi jediný rozumný řešení. Jenže nový stojí skoro 2.500,- jedno, to je teda mazec. Asi omrknu vrakáče, snad to ti vydřiduši nechaj za rozumnou kačku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.