Jirkap Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Preboha 50\"? To musíš mať obývačku jak futbalové ihrisko. Citovat
Petra XSI Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: ajven no my TV nepotrebujeme, ale manzelka mi uz kupila pod stromcek novu zvaraciu kuklu s automatickym stmievanim. Je to zn. Proteco. Celkom dobra cena v PU je 2050SK. Takze uz mozem mat pri zvarani hlavu stale rovnako. Takze uz sa tesim ako ju rozbalim a odskusam. Jsou věci který jsem v životě nepotřebovala:aut, ale Tobě by asi zas neudělala radost nová sukně. Tak ať dlouho a dobře slouží Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Preboha 50\"? To musíš mať obývačku jak futbalové ihrisko. ani ne, ja fotbal moc nesleduju ale je to pekne kino Citovat
Miss Scratch Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Preboha 50\"? To musíš mať obývačku jak futbalové ihrisko. ani ne, ja fotbal moc nesleduju ale je to pekne kino hihi obcas se tu clovek i doce dobre pobavi. Aneb ztraceno v prekladu.-) Citovat
punkac Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: ajven no my TV nepotrebujeme, ale manzelka mi uz kupila pod stromcek novu zvaraciu kuklu s automatickym stmievanim. Je to zn. Proteco. Celkom dobra cena v PU je 2050SK. Takze uz mozem mat pri zvarani hlavu stale rovnako. Takze uz sa tesim ako ju rozbalim a odskusam. Tak ať slouží a hlavně ať nemáš \"nablikáno\" Citovat
Petra XSI Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 To punkac: Čoveče ten Tvůj příspěvek je nějakej divnej, to vypadá, jako kdybych: Tak ať slouží a hlavně ať nemáš \"nablikáno\" ......psala já Citovat
AnotherOne Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Preboha 50\"? To musíš mať obývačku jak futbalové ihrisko. ani ne, ja fotbal moc nesleduju ale je to pekne kino hihi obcas se tu clovek i doce dobre pobavi. Aneb ztraceno v prekladu.-) Jj myslel som tým že musí pozerať z peknej diaľky aby nevidel každý pixel obrazu zvlášť. [upravil dne 2.12.2008 AnotherOne] Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Jirkap To já jsem si letos nadělil plazmu PANASONIC VIERA TH-42PX80EA nad tou jsem taky premyslel, pokud nekdo chce 42\" tak urcite dobra volba, mimochodem tech 50\" mi prvni 3 dny pripadlo straaasne velky, ale uz si pomalu zvykam Preboha 50\"? To musíš mať obývačku jak futbalové ihrisko. ani ne, ja fotbal moc nesleduju ale je to pekne kino hihi obcas se tu clovek i doce dobre pobavi. Aneb ztraceno v prekladu.-) Jj myslel som tým že musí pozerať z peknej diaľky aby nevidel každý pixel obrazu zvlášť. [upravil dne 2.12.2008 AnotherOne] :D:D az ted jsem pochopil jak jsi to vlastne myslel... jak ihrisko ne, spis takove vetsi piskoviste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.