renm Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 jo, chvilku strpení, v práci onemocněl kolega, takže bývám teď do noci v práci, ale myslím na vás:aut Běžně dělám formát A3 je to ideál jak pro malbu tak na pověšení třeba na zeď Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 idealni :-) udelame paspartuuu :-) Citovat
renm Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 to sice ne, ale už jsem lehce začal 406kou, takže možná zítra či pozítří...ono to za jeden večer nestihnu pánové Citovat
Rejty Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ty joooo,,skoda ze sem sem tu fotku nehodil o 2 minuty dřív:-Dbyl bych pak před panem Scratchem:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 musel bys o 41 minut driv je to jako na silnici na Kypru - vetsi ma prednost Citovat
renm Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 je to jedno v jakým pořadí...já to stejně dělám od nejhoršího k libovkám... ne sranda, ale dělám podle nálady to je pravda Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 :oheeeej , v tom pripade klidne zacni u Rejtyho :D :P:P:P tak jeste ze jsi zacal u Bedi [upravil dne 6/1/2010 Scratch] Citovat
Andreww Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 A co ta moje? Půjde taky, nebo se Ti fotka nelíbí? Případně co za originál na A3? [upravil dne 6/1/10 Andreww] Citovat
renm Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 fotka docela nic moc, máš pravdu, ale pokud nemáš lepší tak ji udělám, ale nečekej zázraky Citovat
P-106! Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 taky obcas kreslim ... tak jsem se vcera nudil tk jsem neco nacarnul... neni to ale zadnej luxus:) Citovat
Rejty Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 scratchi...ja ti daaaam..jen hezky dodelaj jeho auti a pak ke mne:-D:D:D:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Kdyby si měl někdy čas a chuť mohl by si prosím, prosím nakreslit i moje auto? Kolik by prosímtě stál origo obraz? Kdyžtak klidně na SZ Děkuju [upravil dne 6.1. 10 dolly1010] Citovat
Béďa Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: Scratch tak jeste ze jsi zacal u Bedi Tohle mi nekdy osobne vysvetlis! Citovat
Andreww Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: renm fotka docela nic moc, máš pravdu, ale pokud nemáš lepší tak ji udělám, ale nečekej zázraky Zatím lepší nemám. Kdyžtak pak budeš mít další kšeft:super A představuj si, že je umyté Citovat
renm Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 vám tu cena teda napíšu rovnou sem, normálně to prodávám za 350,- + pošta, dnes večer bude 406 hotová, chceš tam nějaký spešl pozadí? Dělal jsem to auto v trávě a nevím jestli tu trávu tam udělat nebo nechat čistý pozadí nebo tam udělat úplně něco jinýho [upravil dne 7/1/10 renm] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 za tu cenu to bez debat beru, poslu U2U adresu :-), pak se domluvime na dodani, jestli dobirka, nebo ti to poslu na ucet :-) Ta trava se mi tam libi, ze jakoby to auto snizuje, ale pokud mas jiny lepsi reseni, tak se tomu nebranim, necham to na tve fantazii. Pozadi, to co tam je nyni neni zrovna ok, pokud jsi to ale uz zacal, tak ho nech. Pokud ne, tak uvitam nejakou kontrastni barvu oproti me modre (puuvodne jsem chtel nebe, ale to by nebylo dle meho dobre, takze pokud jsi pozadi jeste nezacal, tak tam muze byt treba seda zed, nebo neco co bude sedet barevne, ale vytvori to trosku kontrast k autu :-) Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Cena je super, jaký formáty děláš?? A4-A3 a nebo i A2?? Popřípadě jak se ceny liší u jednotlivých formátů?? Maluješ moc pěkně, budu muset auto nějak pěkně nafotit a potom Ti hned pošlu foto:super Citovat
renm Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Scratch: pozadí jsem nezačal, normálně ho dělám ještě před samotnou malbou, ale zde jsem nebyl ještě rozhodnutej, ok, nějak to tam udělám Šalda: formát A4, A3 - mám totiž akvarelové papíry velikosti A3, na formát A2 bych buď musel objednat celej balík kdyby byl zájem a nebo to zkusit na obyč tvrdej papír z papíráku, je sice levnej ale pokulhává kvalitou, a docela se kroutí, zkusit se to může, záleží na tvé představě co tam chceš. Cena se bude asi lišit spíš v poštovným, pokud spočítám matroš tak papír se může lišit max o 5,- a barvy to samý, tady jde spíš o ten čas když nad malbou strávím 8 hodin:D [upravil dne 7/1/10 renm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.