Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo, chvilku strpení, v práci onemocněl kolega, takže bývám teď do noci v práci, ale myslím na vás:aut

Běžně dělám formát A3 je to ideál jak pro malbu tak na pověšení třeba na zeď:super

Odesláno

ty joooo,,skoda ze sem sem tu fotku nehodil o 2 minuty dřív:-Dbyl bych pak před panem Scratchem:D

Guest Scratch
Odesláno

musel bys o 41 minut driv :D

je to jako na silnici na Kypru - vetsi ma prednost :D

Odesláno

je to jedno v jakým pořadí...já to stejně dělám od nejhoršího k libovkám... ne sranda, ale dělám podle nálady to je pravda

Guest Scratch
Odesláno

:oheeeej :bojim:bacha, v tom pripade klidne zacni u Rejtyho :D :D :D:P:P:P:P

tak jeste ze jsi zacal u Bedi :D:aut

[upravil dne 6/1/2010 Scratch]

Odesláno

Kdyby si měl někdy čas a chuť mohl by si prosím, prosím nakreslit i moje auto? Kolik by prosímtě stál origo obraz? :) Kdyžtak klidně na SZ

Děkuju :papa

[upravil dne 6.1. 10 dolly1010]

post-0-14109612242665_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: renm

fotka docela nic moc, máš pravdu, ale pokud nemáš lepší tak ji udělám, ale nečekej zázraky

Zatím lepší nemám. Kdyžtak pak budeš mít další kšeft:super

A představuj si, že je umyté:D

Odesláno

vám tu cena teda napíšu rovnou sem, normálně to prodávám za 350,- + pošta, dnes večer bude 406 hotová, chceš tam nějaký spešl pozadí? Dělal jsem to auto v trávě a nevím jestli tu trávu tam udělat nebo nechat čistý pozadí nebo tam udělat úplně něco jinýho

[upravil dne 7/1/10 renm]

Guest Scratch
Odesláno

za tu cenu to bez debat beru, poslu U2U adresu :-), pak se domluvime na dodani, jestli dobirka, nebo ti to poslu na ucet :-)

Ta trava se mi tam libi, ze jakoby to auto snizuje, ale pokud mas jiny lepsi reseni, tak se tomu nebranim, necham to na tve fantazii.

Pozadi, to co tam je nyni neni zrovna ok, pokud jsi to ale uz zacal, tak ho nech. Pokud ne, tak uvitam nejakou kontrastni barvu oproti me modre (puuvodne jsem chtel nebe, ale to by nebylo dle meho dobre, takze pokud jsi pozadi jeste nezacal, tak tam muze byt treba seda zed, nebo neco co bude sedet barevne, ale vytvori to trosku kontrast k autu :-)

Odesláno

Cena je super, jaký formáty děláš?? A4-A3 a nebo i A2?? Popřípadě jak se ceny liší u jednotlivých formátů??

Maluješ moc pěkně, budu muset auto nějak pěkně nafotit a potom Ti hned pošlu foto:super

Odesláno

Scratch: pozadí jsem nezačal, normálně ho dělám ještě před samotnou malbou, ale zde jsem nebyl ještě rozhodnutej, ok, nějak to tam udělám

Šalda: formát A4, A3 - mám totiž akvarelové papíry velikosti A3, na formát A2 bych buď musel objednat celej balík kdyby byl zájem a nebo to zkusit na obyč tvrdej papír z papíráku, je sice levnej ale pokulhává kvalitou, a docela se kroutí, zkusit se to může, záleží na tvé představě co tam chceš. Cena se bude asi lišit spíš v poštovným, pokud spočítám matroš tak papír se může lišit max o 5,- a barvy to samý, tady jde spíš o ten čas když nad malbou strávím 8 hodin:D

[upravil dne 7/1/10 renm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...