Guest M-A-X Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Ze bych umyl toho svyho veterana (309) a taky ho nafotil :myslim:myslim Citovat
permonik7 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 renm: Klobouk dolů před tvým talentem:potlesk Citovat
Black Joe Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 renm nechám to na tobě s tím migem ,ale je to krásné pozadí , které jako by něco vypovídalo o tom autě Pokud bys to dal na větší formát než A4, byl bych vděčen a dal bych si to na zeď . Samozřejmě to nechci zadarmo a to se jistě domluvíme. Citovat
oni Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 jj moc pekny,tak az se tady uklidnej vody,tak bych asi o jeden poprosil! Citovat
Béďa Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 agresssor: jak ho mas prosimte dlouho zes jeste neporidil poradny fotky?! Citovat
agresssor Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa agresssor: jak ho mas prosimte dlouho zes jeste neporidil poradny fotky?! Mno tri mesice:D jinak poradny fotky jsou mrkni na 406kovou sekci a aktualni fotky:) tam jsou:D Ale prosim te nezhroz se:D Citovat
Béďa Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 to vis, do 406 sekce moc nekoukam.. mas to pekne zahnojeny, styd se! Citovat
agresssor Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa to vis, do 406 sekce moc nekoukam.. mas to pekne zahnojeny, styd se! No jono:D neni cas t umejt no:D a takyna nase spinave silnice:D takhle spinavi GTI bo to sve Xs si nemel co:D Citovat
Béďa Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor takhle spinavi GTI bo to sve Xs si nemel co:D NIKDY!! omlouvam se a koncim s Citovat
agresssor Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor takhle spinavi GTI bo to sve Xs si nemel co:D NIKDY!! omlouvam se a koncim s No ja si myslim:) taky sorry za Citovat
Pata Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: renm pata: motorky nemám rád, proto je nemaluju:D Ale vyjímka by se udělat dala:super Prosiim, prosiiiim Citovat
jarajarda Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: renm sakra vás teda je:D ta 405 je krásná...veterány maluju rád:D Jedna vzpomínková.... Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 moc ti dik, vazne se ti to povedlo.. mohl by si mi to taky pls naskenovat ve full velikosti a zaslat na email?? Rad bych si to vytisknul a vystavil Citovat
renm Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa moc ti dik, vazne se ti to povedlo.. mohl by si mi to taky pls naskenovat ve full velikosti a zaslat na email?? Rad bych si to vytisknul a vystavil jj, dnes mám v plánu doma sednout ke skeneru, tak vám to kluci pošlu:P Citovat
Fakir Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 renm: co myslíš, je ta moje 206ka na předchozí stránce z dobrého úhlu? Mám z těch závodů ještě další fotky. Citovat
renm Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Fakir renm: co myslíš, je ta moje 206ka na předchozí stránce z dobrého úhlu? Mám z těch závodů ještě další fotky. tak dej další, něco vyberu, ale docela se mi líbí Citovat
Fakir Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Fakir renm: co myslíš, je ta moje 206ka na předchozí stránce z dobrého úhlu? Mám z těch závodů ještě další fotky. tak dej další, něco vyberu, ale docela se mi líbí Jasný, hned jak dorazím z práce domů. Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: renm jj, dnes mám v plánu doma sednout ke skeneru, tak vám to kluci pošlu:P fajne.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.