Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam problem :)

kdyz zmacknu spojku, tak napul cesty mezi horni a polovicni polohou mi pedal DOST slysitelne cvakne, jak kdyby tam neco preskocilo, jde to citit i do nohy trosku. Ozyva se to od pedalu, takze neocekavam, ze to bude nekde na strane motoru. Udela je jen nekdy, nekdy hlasite, nekdy mene, nekdy vubec. Funkce tim zatim ovlivnena neni, ale mam bobky abych nezustal nekde stat s hluchou spojkou :) Koukal jsem tam zespodu, ale moc k videni tam neni, a nic na pohled tam uvolneneho nebylo. Nestalo se vam to nekdy, popr. kdo to mel uz rozebrane tak jestli nevite cim by to mohlo byt. Dikas

• O 2 týdny později...
Odesláno

jojo, taky mi tak trosku zvakalo, bejt tebou, du kupovat novej plastovej bazmek, at ho mas pri sobe, az ti \"brzo\" praskne....

mineno vazne, me rupnul uz 2x, sakra..

Odesláno

Sakrys :( Ja sem tam koukal zespoda od pedalu, ale jde tam prdlajs videt, teda nejaky plast tam jde videt, ale nechpu jak se se tam dostat, jestli ste to nekdo 605tkari uz delali, co se musi vsecko sundat. Neni tam vubec misto :(

Odesláno

jo to budes moc hodnej. Vrzal mi pedal brzdy, tak se ho promazal, a zaroven sem promazal aj lanko spojky, teda aspon trochu, a subjektivni pocit mam, ze to temer prestalo..dela to nyni jen vyjimecne...kazdopadne, muzete mi napsat jak se ta inkriminovana soucastka menuje? popr kde objednat ?

Odesláno

Foto jsem ti zaslal, zvlazd se to koupit neda(ja to nesehnal) a cele spojkove lanko stalo cca 2700 Kc coz je balik a nechal jsem si ho namontovat. :papa

Omluva za kvalitu fota, foceno Nokii 7650

Lanko1.jpg

Lanko.jpg

[Editován dne 13/5/04 k.malik]

Odesláno

To nebude nutne kupovat cele lanko..sem si jist, ze pujde neco vykutit aby to tak drzelo. Rozhodne tolik penez nemam...to je moje cela civilkarska vyplata...jestli tam prasklo neco z plastu, nejaky uchyt, mozna to pujde udelat z kovu. ale fakt nevim jeste ktera to soucastka je...jeste to poradne promazu, at to lanko neklade odpor.

Odesláno

no sakra :) tak to chce namazat :) jinak ale porad dumam nad tim cvakanim...prece kdyby se neco nalomilo, tak to uz davno praskne...ja sem se s tou spojkou totiz nemazlil, a kdyz sem to promazaval, tak sem to mackal nohou vsi silou a rychlosti a nic...tak proto si myslim, ze by uz to davno prasklo uplne...

Odesláno

Zas to dneska cvakalo...ja bych do toho KOP, sakra prace, proc radsi nechytnu defekt, vymenim kolo a jedu, ale takova kravina. Fakt nevim jak se tam rukama dostat...a z te prace je mi dycky spatne, kdyz lezim na sklopenem sedadle hlavnou dolu u pedalu abych tam vubec neco videl. To je snad nejhorsi prace neco delat dole zpod pedalu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...