Big Tommy Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Zdravim chci se zeptat co je?kde je?co dělá?a co může zapříčinit když je vadný? krokový motor.306 98 1.8 16V Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 je umístěn na tělese škrtící klapky na obr. 17. seřizuje volnoběh. [upravil dne 30.11.2008 čakom] Citovat
Big Tommy Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 a může to způsobovat že mi to když vyjedu na dálnici začne cukat a chcípat kdyz vyřadim? Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Big Tommy a může to způsobovat že mi to když vyjedu na dálnici začne cukat a chcípat kdyz vyřadim? může. krokovej motorek nastavuje volnoběh. Citovat
Big Tommy Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 víš co mě někdo řikal že to může bejt lambda někdo že tenhle motorek.řeknu přesně co to dělá.Vyjedu na dálnici držim ho tak 140.po 50km začne cukat.a to dělá v intervalu asi 3min.jednou sem vyřadil a chciplo mi ti asi v 120.sjedu z dalnice a pořád.i když jedu 40.dycky to ale odstartuje ta dalnice kdyz jedu na chatu.po praze to vubec nedela.a trochu mi prdí vejfuk jestli to ma s tim neco. Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 může to být cokoli. ucpanej kat, palivovej filtr. na diagnostice si byl? Citovat
Big Tommy Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 ne sem volal do Domanskýho a tam mi řekli že už je to moc starý.spíš se jim to asi nechtělo dělat.a jinej pežo´t tady asi neni.nebo nevim ale pekne me to sere protože v patek zas musim jet na chatu.skusim odpojit lambdu treba to bude tim. Citovat
Big Tommy Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 pecka dík moc na toho sem uplně zapoměl.ted sem tam volal a du zejtra ve 4 tak pak napisu jak to dopadlo Citovat
dany913 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 ja mam taky isty problem ale z 306-kou.Podla mna je to ten motorcek. Na diagnostike mi ukazalo vadnu lamda sondu za katalizatorem tak som ju vymenil aj prednu a robi mi to stale. Dal som obejdnat novy motorcek kamosovi ale prisiel mu zly na 106 na 1.1i je to skoro to iste ale ked som ho namotnoval tak som ani nenastartoval. Tak zajtra alebo v sobotu bi mi mal prist original diel tak dam vediet. Citovat
Big Tommy Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Tak to je tim motorkem typek rikal at ho vodpojim a už to nedělá tak ho vyměnim a pohoda.THX všem Citovat
Morss Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 ne sem volal do Domanskýho a tam mi řekli že už je to moc starý.spíš se jim to asi nechtělo dělat.a jinej pežo´t tady asi neni.nebo nevim ale pekne me to sere protože v patek zas musim jet na chatu.skusim odpojit lambdu treba to bude tim. mám stejné problémy s volnoběhem.lambda sondu můžu odpojit a motor bude běžet nebo to elektronika nedovolí? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.