emo Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Nazdar pežoťáci, na mojej 306 1,9 DT r.v.96 na ceste do práce zrazu prestali fungovať smerovky. Ani ťuk. skúšal som aj výstražné smerovky. Nefungujú ani tie. Viete mi niekto poradiť? Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Skôr by som to videl na prerušovač. Poistky sú rozdielne pre normálne smerovky a pre výstražné. Jedny idú len pri zapnutom kľúčiku a druhé i pri vypnutom. Teoreticky by to mohla byť i chyba spínača varovných svetiel. Citovat
Fusion Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Jo, v naší 306 to přes zimu hrozně cvakalo a blblo a občas nešly blinkry. Dělala to i kámošova oktávka a pomohlá vždycky rána do trojúhelníku. Citovat
emo Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 Dnes to zase všetko fungovalo. Asi to bude nejaký zlý kontakt. Musím na to mrknúť. vďaka za tipy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.