Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyhrievanie sedaciek - vodicova nefunguje

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Y2K

Ano ano pokud nesedíš v sedačce tak nehřeje.....je tam zátěžový spínač.....

Tak mozno som aj ja prilis lahky :D

:D:D:D no mě to sepl i muj pes který váží 9kg takže myslím že tvoje váha bude stačit......:D:D:D:papa:papa

Sakra..uz som myslel ze som nasiel pricinu :D

Tak nic...patrame dalej...

Odesláno

:D:D:D no mě to sepl i muj pes který váží 9kg takže myslím že tvoje váha bude stačit......:D:D:D:papa:papa

... nicméně může být taky v řiti to zátěžový čidlo ;)

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

... nicméně může být taky v řiti to zátěžový čidlo ;)

Parada....co este sa tam moze pokazit???

Odesláno

Tak s tím zátěžovým čidlem nevím, protože jsem nedávno jel sám v autě a nevšiml jsem si že zůstalo zaplý výhřívání spolujezdce, no a když jsem se opřel rukou o spolujezdcovu sedačku tak mne velmi překvapilo jaktože je tak teplá. Až pak jsem si všiml že je zaplý vyhřejvání. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tak s tím zátěžovým čidlem nevím, protože jsem nedávno jel sám v autě a nevšiml jsem si že zůstalo zaplý výhřívání spolujezdce, no a když jsem se opřel rukou o spolujezdcovu sedačku tak mne velmi překvapilo jaktože je tak teplá. Až pak jsem si všiml že je zaplý vyhřejvání. :myslim

Moje bývalka 406 to tak dělala,ani jedna sedačka netopila když v ní někdo neseděl.....:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Mně to hřeje i bez člověka, jen dost dlouho trvá, než je to cítít na dotyk. Mohlo by to být tím, že není potah sedačky zátěží připlácnutej přímo na tu fólii, tak chvíli trvá, než se to prohřeje.

Někde se tu psalo, že se často lámou drátky od regulace teploty. To by mohlo být, když ti nehřeje ani jedna část sedačky a ani jedna sedačka. Musel bys to mít spálený nebo přelámaný všechno, což se mi nezdá. Navíc myslím, že v opěradle, na který se nekleká a tak, by se polámat vyhřívací dráty nemusely, tak jedině, že by to shořelo... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Mně to hřeje i bez člověka, jen dost dlouho trvá, než je to cítít na dotyk. Mohlo by to být tím, že není potah sedačky zátěží připlácnutej přímo na tu fólii, tak chvíli trvá, než se to prohřeje.

Někde se tu psalo, že se často lámou drátky od regulace teploty. To by mohlo být, když ti nehřeje ani jedna část sedačky a ani jedna sedačka. Musel bys to mít spálený nebo přelámaný všechno, což se mi nezdá. Navíc myslím, že v opěradle, na který se nekleká a tak, by se polámat vyhřívací dráty nemusely, tak jedině, že by to shořelo... :myslim

Hmm...zacina to byt zaujimavejsie a zaujimavejsie...:cool:

Odesláno

Tak som po ceste domov experimentoval a zistil som nasledovne:

1. Sedadlo spolujazdca vyhrieva, vodicove nie

2. Sedadlo spolujazdca hreje aj ked na nom nikto nesedi

3. Teplota, mal som nastavenych 22 stupnov a zapnute vyhrievanie (spolujadca) celu cestu domov a takmer nebadane zohriate, tak som zvysil teplotu na 30 a sedadlo spolujazdca zacalo hriat ako dive, takze asi to ide nejak regulovat a zavisi to od teploty

No ale naspat k mojmu problemu:

Preco vodicovo sedadlo nehreje?

Som pozrel aj tie kable pod sedackou, ved ich je tam milion :o

Tak teraz neviem ktory je na co a ako sa k nim dostanem, pripadne co s tym moze byt ked to nehreje...

No a teraz babo rad :myslim

Guest servisman
Odesláno

proč nehřeje ??jednoducho asi pretržené vedení :papa spálená spirále sedadlo řidiče se používá x krát více než ostatní tak bych se ani nedivil

[upravil dne 24/11/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

proč nehřeje ??jednoducho asi pretržené vedení :papa spálená spirále sedadlo řidiče se používá x krát více než ostatní tak bych se ani nedivil

[upravil dne 24/11/08 honza406]

No a ako to zistim ci je to naozaj tak?

Skusim to pozriet ked bude viac svetla a casu...

A prestudujem este aj tie tvoje francuzske navody :cool:

Odesláno

K vyhřejvání sedaček jsou tuším hnědý konektory (2 piny). Rozpoj to pod sedačkou, zapni vyhřejvání a změř jestli tam jde šťáva. Pokud jo tak nejspíš je spirála v háji. Ještě případně proměřit jestli hází spirála nějaký odpor. Jinak sundat čalounění a vyměnit spirálu.

Odesláno

No musim to pozriet za svetla...hnedych tam bolo tusim nabadej.

Takze spirala?

No uvidime, pomeram a budeme mudrejsi.

Kolko asi tak stoji nova?

Odesláno

Hnědá je tam jen jedna, vyhřívací. Ostatní jsou asi nějaké okrové nebo tak. Tuším na bagy.

No na cenu spirály se můžeš podívat do serviceboxu, ale předem ti můžu říct, že tě to nepotěší, jedna stojí kolem 3.000,-- Kč a druhá kolem 4.000,-- Kč.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Hnědá je tam jen jedna, vyhřívací. Ostatní jsou asi nějaké okrové nebo tak. Tuším na bagy.

No na cenu spirály se můžeš podívat do serviceboxu, ale předem ti můžu říct, že tě to nepotěší, jedna stojí kolem 3.000,-- Kč a druhá kolem 4.000,-- Kč.

Hmmm....tak to sa radsej asi obleciem lepsie :D

Odesláno
Původně zaslal: kveton

no já mam zase problém s tim, že mě to moc pálí do zadku :myslim

tak nevim jestli mám moc prosezenou sedačku nebo je tam něco špatně

Vymenim za moje :D

Odesláno

no nevim, fakt to pálí a sedět se na tom nedá! Si tam vždycky poposedávám až to nakonec vypnu.

Ještě mě napadlo, jestli tam nemam zlomenej drát na výhřev a hřeje jen jeden a moc.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

no nevim, fakt to pálí a sedět se na tom nedá! Si tam vždycky poposedávám až to nakonec vypnu.

Ještě mě napadlo, jestli tam nemam zlomenej drát na výhřev a hřeje jen jeden a moc.

Keby som vedel poradit, tak poradim...

Ale sam vidis ze sa trapim s tym svojim....takze musime pockat na vacsich odbornikov :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...