Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Přema Ano ano pokud nesedíš v sedačce tak nehřeje.....je tam zátěžový spínač..... Tak mozno som aj ja prilis lahky :D:D no mě to sepl i muj pes který váží 9kg takže myslím že tvoje váha bude stačit......:D:D:papa:papa Sakra..uz som myslel ze som nasiel pricinu Tak nic...patrame dalej... Citovat
Blizzard Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Přema Ano ano pokud nesedíš v sedačce tak nehřeje.....je tam zátěžový spínač..... Tak mozno som aj ja prilis lahky :D:D no mě to sepl i muj pes který váží 9kg takže myslím že tvoje váha bude stačit......:D:D:papa:papa Sakra..uz som myslel ze som nasiel pricinu Tak nic...patrame dalej... ... nicméně může být taky v řiti to zátěžový čidlo Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Přema Ano ano pokud nesedíš v sedačce tak nehřeje.....je tam zátěžový spínač..... Tak mozno som aj ja prilis lahky :D:D no mě to sepl i muj pes který váží 9kg takže myslím že tvoje váha bude stačit......:D:D:papa:papa Sakra..uz som myslel ze som nasiel pricinu Tak nic...patrame dalej... ... nicméně může být taky v řiti to zátěžový čidlo Parada....co este sa tam moze pokazit??? Citovat
Dave_k Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Tak s tím zátěžovým čidlem nevím, protože jsem nedávno jel sám v autě a nevšiml jsem si že zůstalo zaplý výhřívání spolujezdce, no a když jsem se opřel rukou o spolujezdcovu sedačku tak mne velmi překvapilo jaktože je tak teplá. Až pak jsem si všiml že je zaplý vyhřejvání. Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Tak ma napadlo...nechcete sa mi na to niekto to s tym ma skusenosti pozriet? Citovat
Přema Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Dave_k Tak s tím zátěžovým čidlem nevím, protože jsem nedávno jel sám v autě a nevšiml jsem si že zůstalo zaplý výhřívání spolujezdce, no a když jsem se opřel rukou o spolujezdcovu sedačku tak mne velmi překvapilo jaktože je tak teplá. Až pak jsem si všiml že je zaplý vyhřejvání. Moje bývalka 406 to tak dělala,ani jedna sedačka netopila když v ní někdo neseděl.....:myslim:myslim Citovat
kupák Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Mně to hřeje i bez člověka, jen dost dlouho trvá, než je to cítít na dotyk. Mohlo by to být tím, že není potah sedačky zátěží připlácnutej přímo na tu fólii, tak chvíli trvá, než se to prohřeje. Někde se tu psalo, že se často lámou drátky od regulace teploty. To by mohlo být, když ti nehřeje ani jedna část sedačky a ani jedna sedačka. Musel bys to mít spálený nebo přelámaný všechno, což se mi nezdá. Navíc myslím, že v opěradle, na který se nekleká a tak, by se polámat vyhřívací dráty nemusely, tak jedině, že by to shořelo... Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Mně to hřeje i bez člověka, jen dost dlouho trvá, než je to cítít na dotyk. Mohlo by to být tím, že není potah sedačky zátěží připlácnutej přímo na tu fólii, tak chvíli trvá, než se to prohřeje. Někde se tu psalo, že se často lámou drátky od regulace teploty. To by mohlo být, když ti nehřeje ani jedna část sedačky a ani jedna sedačka. Musel bys to mít spálený nebo přelámaný všechno, což se mi nezdá. Navíc myslím, že v opěradle, na který se nekleká a tak, by se polámat vyhřívací dráty nemusely, tak jedině, že by to shořelo... Hmm...zacina to byt zaujimavejsie a zaujimavejsie... Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Tak som po ceste domov experimentoval a zistil som nasledovne: 1. Sedadlo spolujazdca vyhrieva, vodicove nie 2. Sedadlo spolujazdca hreje aj ked na nom nikto nesedi 3. Teplota, mal som nastavenych 22 stupnov a zapnute vyhrievanie (spolujadca) celu cestu domov a takmer nebadane zohriate, tak som zvysil teplotu na 30 a sedadlo spolujazdca zacalo hriat ako dive, takze asi to ide nejak regulovat a zavisi to od teploty No ale naspat k mojmu problemu: Preco vodicovo sedadlo nehreje? Som pozrel aj tie kable pod sedackou, ved ich je tam milion Tak teraz neviem ktory je na co a ako sa k nim dostanem, pripadne co s tym moze byt ked to nehreje... No a teraz babo rad Citovat
Guest servisman Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 proč nehřeje ??jednoducho asi pretržené vedení spálená spirále sedadlo řidiče se používá x krát více než ostatní tak bych se ani nedivil [upravil dne 24/11/08 honza406] Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 proč nehřeje ??jednoducho asi pretržené vedení spálená spirále sedadlo řidiče se používá x krát více než ostatní tak bych se ani nedivil [upravil dne 24/11/08 honza406] No a ako to zistim ci je to naozaj tak? Skusim to pozriet ked bude viac svetla a casu... A prestudujem este aj tie tvoje francuzske navody Citovat
Dave_k Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 K vyhřejvání sedaček jsou tuším hnědý konektory (2 piny). Rozpoj to pod sedačkou, zapni vyhřejvání a změř jestli tam jde šťáva. Pokud jo tak nejspíš je spirála v háji. Ještě případně proměřit jestli hází spirála nějaký odpor. Jinak sundat čalounění a vyměnit spirálu. Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 No musim to pozriet za svetla...hnedych tam bolo tusim nabadej. Takze spirala? No uvidime, pomeram a budeme mudrejsi. Kolko asi tak stoji nova? Citovat
kupák Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Hnědá je tam jen jedna, vyhřívací. Ostatní jsou asi nějaké okrové nebo tak. Tuším na bagy. No na cenu spirály se můžeš podívat do serviceboxu, ale předem ti můžu říct, že tě to nepotěší, jedna stojí kolem 3.000,-- Kč a druhá kolem 4.000,-- Kč. Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Hnědá je tam jen jedna, vyhřívací. Ostatní jsou asi nějaké okrové nebo tak. Tuším na bagy. No na cenu spirály se můžeš podívat do serviceboxu, ale předem ti můžu říct, že tě to nepotěší, jedna stojí kolem 3.000,-- Kč a druhá kolem 4.000,-- Kč. Hmmm....tak to sa radsej asi obleciem lepsie Citovat
kveton Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 no já mam zase problém s tim, že mě to moc pálí do zadku tak nevim jestli mám moc prosezenou sedačku nebo je tam něco špatně Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kveton no já mam zase problém s tim, že mě to moc pálí do zadku tak nevim jestli mám moc prosezenou sedačku nebo je tam něco špatně Vymenim za moje Citovat
kveton Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 no nevim, fakt to pálí a sedět se na tom nedá! Si tam vždycky poposedávám až to nakonec vypnu. Ještě mě napadlo, jestli tam nemam zlomenej drát na výhřev a hřeje jen jeden a moc. Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kveton no nevim, fakt to pálí a sedět se na tom nedá! Si tam vždycky poposedávám až to nakonec vypnu. Ještě mě napadlo, jestli tam nemam zlomenej drát na výhřev a hřeje jen jeden a moc. Keby som vedel poradit, tak poradim... Ale sam vidis ze sa trapim s tym svojim....takze musime pockat na vacsich odbornikov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.