badyno Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Caute, použil som aj hladanie, ale nič mi nenašlo ohladom prerobenia bubnových zadných brzd za kotučove na 206ke. Nikto to ešte nerobil? Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Caf, sice ja som to tiez nerobil ale rozmyslam nad tym! Mam 2.0 HDI a rozmyslam nad jeho upravami, tak chcem dat dozadu aj ine brdzy! Aj vizualne to bude lepsie vypadat! a co sa tyka prerabky, mam jedneho mechanika a hovoril ze by sme to mohli poriesit, ale este teraz nie, lebo su ine vydavky...ale raz to hadam bude!! Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Technicky to není až takový problém, viděl jsem už pár předělávek, ale je to spíš na výměnu celé nápravy za nápravu s kotoučema + jiné lanovody. Mě osobně to ale přijde jako zbytečně nákladná úprava, já mám vzadu bubny a i tak řešim problém s přebržděnym zadkem, takže bubny mi vzadu bohatě stačí a kvůli vzhledu bych se s tim asi nedělal... Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 ok, pocuj Schreek ty si uz urcite po repasi zadnej napravy, co vsetko ti tam riesili?? diks a inak uz som sa pytal aj Fakira...ale bez odpovedi, Schreek co se s \"tuningclub206.com\" nejako dlho nejde...!!! Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Na repas se chystam na jaře a to jen kvůli snižování a úpravování podvozku, samotná náprava na tom ještě není až tak špatně, že by si o to řikala. Mění se tam v postatě vše pohyblivé, mám v merku jednu firmu která si za to řiká asi 6tis. tak podrobnosti úplně neřešim.... tuningclub206 má výpadek stránek a už docela dlouho, ale co se stalo netušim Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 a nevies pls. ci je rozdiel medzi napravami(zadnymi) z nasej 2.0 HDI a napr. z 1.1 albo 1.0 benzin?? dikes! Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Je rozdil, je tam zesilena naprava, ktera se davala např. na SWčka možná i 2L benzin... Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 a nevies prosim, od kolkatky sa davala ta zosilnena naprava, alebo iba od 2.0 hore a SW? lebo asi mam problem! :( Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Určitě se dávala na všechny SW a RC 2.O benzin nemam ověřeno. Citovat
OK406 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Výměnu bubnových zadných brzd za kotoučové provedl Švejk u své 406. Snad ti to pomůže. Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 no lebo riesil som zadnu napravu, este pred nejakym casom( a vtedy som moc do toho este nevidel, nie ze by som teraz videl vela, ale viac ako predtym!) a jeden mechanik ze to riesi vymenou celej zadnej napravy dovazanych niekde z nemecka(atd) a tak to mam, ale uz vtedy som si vsimol, ze aj bubne su nejake mensie!!! a aj OS je o nieco tensia, respektive ta z mojho 2.0 bola okruhla plus mala take nejake vyvedenie( ako keby zhrubnutie) a seru ma aj tie bubnove brzdy co su mensie a vlastne ani neviem z kolkatky su! On tvrdil, ze v tom by nemal byt problem ze ved na zadnu napravu nie je nejaky iny napor ako na inej 206, ze hlavne ide o prednu napravu(vacsi motor = tazsi, atd. ) tak neviem...asi som urobil kravinu!!!! Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ti tam jako dal prostě nějakou nápravu s bubnama? Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 na ja som sa do toho rozumel ako...\"proste nijako\"!!!! takze on hovoril ze uz to robil na 206 viackrat, tak sa to tak spravilo! takze som to posral, ze!!!??? Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 No jako na 2.0 HDi patří zesílená verze, těžko říct,co to udělá, pokud tam bude normální, myslím, že bys mohl pocítit problém kdybys toho víc naložil, že si to víc sedne, případně regulátor brzd bude taky nastavený úplně jinak, tak to bude asi mín brzdit Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 nojo...takze to budem musiet poriesit!!!! no co uz, ucime sa na vlastnych chybach!!! :( Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Vždy to tak bylo a bude, tak hlavně at to zas šlape jak má... Citovat
Kajo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Schreek, mohol by som ta poprosit, ci by si mi niekedy neodfotil zadnu napravu na tvojej peknej 206-ke??? Ze ci vobec som tam aj mal taku, aka tam mala byt, velmi by mi to pomohlo! DIKY!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.