Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen kratkej report:

v prosinci jsem trosku vylagroval motor,ale nechtelo se mi pezotka vyhodit,tak jsem to dal Mr.Vasendovi na GO.Od vanoc uz jsem nalital 8000 km,takze je cas na prvni hodnoceni.(jen pripominam-kompletni GO krome turba,serizeni cerpadla,vymena filtru a naplni,nova spojka)

chod:hladky

spotreba:5,5l

olej:neubylo temer nic

voda:ubyl tak velkej panak

Byl jsem ted na \"jarni prohlidce\"a prej to mam ve skvele kondici,tak doufam,ze me ceka jeste nekolik set stastnych km:D

btw:shanim na 405 pravej predni zdravej blatnik v barve sampan metla:papa

Odesláno

:papa

Taky me mooooc zajma na kolik te prisla ta GO a za jak dlouho byla hotova???

Me to v nejblizsi dobe taky ceka zere mi to olej a mam malej tlak oleje:mad:

Odesláno

Tak cela ta legrace stala 35 000 a trvala asi 14 dni,protoze vznikl problem s tou lizlou klikou.Kluci to dali prebrousit,ale vratilo se jim to,ze uz to dal brousit nejde,ze by to mohlo rupnout.Tak se shanela jina klika,nastesti Oddie ma fakt asi cokoli,takze kliku dodal.No a ja jsem si rikal,ze kdyz uz je motor venku,tak rovnou necham udelat i spojku,kterou bych stejne nechal delat nekdy ted.Ta by samotna vysla asi na 6500.Puvodne to bylo spocitany asi na 30 000,tak jsem si pujcil par penez a navrhnul Vasendovi,ze dam 35000 a on by to udelal komplet cely.A tak to nakonec i dopadlo.

Jinak jestli se nepletu,tak samotnej material stal 25000 bez dane,zbytek bylo za praci.

Splacim to jeste ted.:papa

Odesláno

Stoupa:

A co jsi zanedbal nebo zapomněl dolít že se to vylágrovalo ?

Odesláno

Vsechno tam bylo,olej i voda a palubka nic nehlasila,jel jsem po dalnici 130,140,no a po 10 minutach to zaclo mlatit,asi jsem tomu nalozil nak moc.Holt uz je to dedek.:papa

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem dopadl úplně stejně jako ty. Mám teda scudo, ale je to prakticky expert. No a má 1.9 td peugeot. Jednou sem takle jel do Kolína a najednou buch buch a bylo to v hajzlu. Dal sem to do značkového servisu a tam na mě vybafli za opravu 100 litrů. Tak sem to odvez a zavolal Vašendu. Teď to stojí u něj a v pondělí 18.10. se do toho dají a říkal že celá go vyjde zhruba na 43000,- a já jsem před půl rokem dával funglofku hlavu, tak má o kus práce méně. Uvidíme kolik to bude stát, ale jak sem koukal na tvůj případ, tak by to mohla býd docela solidní cena. Co Ty. Jak Ti to teď šlape po GO ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...