Parkerhale Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Ahoj. Mám starou 405 s centrálem.Poraďte co sehnat a jak propojit,abych to mohl provozovat na dálku.Zkoušel jsem hledání,ale tam se řeší závady už namontovaných dálek. Díky. Citovat
Maverick Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 V podstatě ti stačí si sehnat nějakou jednotku dálkovýho ovládání a propojit ji s jednotkou centrálu. Do jednotky DO přivedeš napájení a z ní vyvedeš tušim 3 dráty do jednotky centrálu. Práce dle mého odhadu tak na hoďku až dvě včetně montáže:) Citovat
kubikjulius Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 ahoj kolegovia mam viac problémov nakolko som čerstvý majitel Peugeot 307 možete poradit ako prestavit cas pre nahodeniie funkcie ekon.funkcia mne to vypne po 5minutach dalsia vec ako vynulovat a nastavit palubny počítač aby počítal spotrebu nejak mi to nejde a manual mam po nemecky a nemčinu neovládam vdaka džuly Citovat
Maverick Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: kubikjulius ahoj kolegovia mam viac problémov nakolko som čerstvý majitel Peugeot 307 možete poradit ako prestavit cas pre nahodeniie funkcie ekon.funkcia mne to vypne po 5minutach dalsia vec ako vynulovat a nastavit palubny počítač aby počítal spotrebu nejak mi to nejde a manual mam po nemecky a nemčinu neovládam vdaka džuly Vítej mezi peugeoťákama, ale s timhle dotazem sis trochu zpletl sekci. Tohle patří spíš do sekce 307 nebo do servisu a ne do 405;) Citovat
Grave Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 TO Mefisto86> Hele, jen tak pro zajímavost, kde vůbec najdu tu jednotku centrálu :mad: Citovat
Maverick Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 TADY je o tom vlákno. Máš tam i fotky kde přesně je jednotka centrálu a pak je tam i fotka kde je jednotka přijímače infra DO:) EDIT: Samej překlep:D [upravil dne 8.12.08 Mefisto86] Citovat
Grave Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: Mefisto86 TADY je o tom vlákno. Máš tam i fotky kde přesně je jednotka centrálu a pak je tam i fotka kde je jednotka přijímače infra DO:) EDIT: Samej překlep:D [upravil dne 8.12.08 Mefisto86] Díík, já mám DO na odmykání jak infra, tak rádiový s imobilizerem, fungují obě, jedno kousek od auta a druhý i z desátýho patra Spíš jsem byl jen zvědavej Dík! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.