Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Mám starou 405 s centrálem.Poraďte co sehnat a jak propojit,abych to mohl provozovat na dálku.Zkoušel jsem hledání,ale tam se řeší závady už namontovaných dálek.

Díky.

Odesláno

V podstatě ti stačí si sehnat nějakou jednotku dálkovýho ovládání a propojit ji s jednotkou centrálu. Do jednotky DO přivedeš napájení a z ní vyvedeš tušim 3 dráty do jednotky centrálu. Práce dle mého odhadu tak na hoďku až dvě včetně montáže:)

Odesláno

ahoj kolegovia mam viac problémov nakolko som čerstvý majitel Peugeot 307 možete poradit ako prestavit cas pre nahodeniie funkcie ekon.funkcia mne to vypne po 5minutach dalsia vec ako vynulovat a nastavit palubny počítač aby počítal spotrebu nejak mi to nejde a manual mam po nemecky a nemčinu neovládam vdaka džuly

Odesláno
Původně zaslal: kubikjulius

ahoj kolegovia mam viac problémov nakolko som čerstvý majitel Peugeot 307 možete poradit ako prestavit cas pre nahodeniie funkcie ekon.funkcia mne to vypne po 5minutach dalsia vec ako vynulovat a nastavit palubny počítač aby počítal spotrebu nejak mi to nejde a manual mam po nemecky a nemčinu neovládam vdaka džuly

Vítej mezi peugeoťákama, ale s timhle dotazem sis trochu zpletl sekci. Tohle patří spíš do sekce 307 nebo do servisu a ne do 405;)
  • O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

TADY je o tom vlákno. Máš tam i fotky kde přesně je jednotka centrálu a pak je tam i fotka kde je jednotka přijímače infra DO:)

EDIT: Samej překlep:D

[upravil dne 8.12.08 Mefisto86]

Díík, já mám DO na odmykání jak infra, tak rádiový s imobilizerem, fungují obě, jedno kousek od auta a druhý i z desátýho patra :) Spíš jsem byl jen zvědavej :) Dík! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...