PnR Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ahojte myslite ze by sa dalo nejakym sposobom spravit vyhrievanie volantu po domacky? Rozmyslam nad natocenim nejakeho kablika okolo volantu, a dat na to nejaky kozeny potah.. je to hroza teraz uz rano chytat to take studene. Citovat
Dave_k Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 A co takhle nějaké ty rukavice? Nebylo by to lepší? :myslim Citovat
PnR Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 to mi ani nenapadlo len som nad tym tak uvazoval.. volantik mam uz dost ohlodany a rozmyslal som nad nejakym potahom, tak reku ci by sa to nedalo spravit rovno tak. Citovat
tomingo Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 My sme kedysi (keď boli ešte tuhé zimy) mali v Š120 výbavu á la Webasto. Dvojkilová bomba propánbután s ohrievačom. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ja bych to videl taky na rukavice. Ked tam spravis nejake vyhrievanie, jednak to podla mna dlho nevydrzi, a jednak to bude asi strasne vypadat. A za dalsi, taky budes muset cekat na to, nez se to zohreje... Inac ja furt zavidim susedovi Ten ma namontovanej MAGICAR. Kdyz pride vecer domu, vzdy po vypnuti motoru da ventilatory na 2 alebo 3 stupen, a na najvyssi teplotu (bez klimy) , pak rano asi 5 min pred praci nastartuje dalkacem auto, a kym prijde k autu, uz je motor zohriaty, a v kabine ma teplo. A neni treba zadni nezavisle vykurovani Citovat
barenst Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Magicar je dobry a levnejsi nez Webasto , jinak me na nem vadi jen to ze musis nejak zabrdit auto , v zime rucka neni nejlepsi reseni a podkladat auto by me nabavilo . vyhrivani volantu je trochu zbytecne , to je lepsi reseni ty rukavice a vyhrivani sedadla . Citovat
PnR Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 no tu na fore som hladaj dajake info o tom potahu a vraveli ze to nevyzera zle.. a ked si vezmem ze ten vyhrievany potah, ze sa zohreje za par sekund tak myslel som ze volantu by to nemalo trvat dlhsie.. tak ked myslite tak to necham tak Citovat
barenst Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 nerikam ze je to spatny napad hodne automobilek to ma jako priplatkovou moznost http://forum.volvoklub.cz/download.php?id=13619&sid=2c7cdf206c07934c868e744578467654 , a existuji i potahy primo s vyhrivanim . Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 barenst kdyz mas v poradku lanovody, nic ty nezamrzne Popripade zaseknut len na jeden dva zuby. Myslim ze origo potah z vyhrivanim te vyjde na vic penez jako ten magicar, nebo na podobni. Pritom s tym magicarem muzes robit vsechno. Alarm, central, auto se ty muze odemikat a zamikat podla toho jak blizko se k nemu priblizis (3 zony) , tj prijdes na 1 meter a auto se odemkne samo, popripade odejdes od od auta na viac jak meter, tak se zamkne. Dale dalkovy start, dalkovy start planovany tj si muzes nastavit ze ty autvo v praovne dni pondelok az piatok o 7:45 nastartuje pravidelne Kdyz se spusti alarm vresti ti to ve vacku atd ... Sry za Ale myslim ze by to bylo uzitecnejsi. A vykuri ty to cely interier, ne jen volant. Citovat
PnR Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 magic ta vynde na ~10k SK to co vravim ja je mozno meter topneho kablu, a kozeny potah za 700sk btw myslim ze rucka ti uplne kludne moze primrznut a je jedno ake super fasa lanovody mas Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Toz ja rucku zatahuju vzdy, nidky mi neprimrzla, ani v horach. Raz za rok staci sundat lanovody, trebars pred zimou, premazat je, popripade vymenit. Tento rok me to este ceka, mozna to stihnem tuto nedeli Spominany soused to tak dela po celou zimu bez problemu ... Ja sem myslel v porovnani s origo potahem v kterym je zabudovano vyhrivani, tak jak tu bil link... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.