Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:super prej to bude křičet ze začatku ,a pak to bude dobry, sakra:super

Jinak musím davat dohromady bydleni,a pak jit do nějakyho většího auto, přítelkyne mě ukecava do Renault Kangoo - nevíte někdo něco o tom aute

a to jsem chtel bud peugeot - 806 td/Hdi/

Partner 2006 diesel - co je lepší ?

[upravil dne 12/12/09 zpozdilek]

Odesláno

mam dotaz kdyz najizdim na kruháč zatacim doprava a jakmile to zacnu vracet doleva tak slysim takovy lupnuti muze to byt horni ulozeni tlumice? kdyz mam auto zvedli a zkousim kvedlat kolem tak zadnej zvuk ze by to byl cep nebo neco a kdyz takhle kvedlem kolem slysel bych kdyby to bylo dolni rameno? dikec

Odesláno

taky mám jednu aktuální fotku:D

rozvodovka ven a zpět a go přední nápravy. A ted přibila ještě oprave pp dveřá dneska sem nes okolo nápravnici a zůstal mi v ruce jen hadr dokážete si to domyslet ne:fnuk

P1010001.JPG

[upravil dne 12/12/09 Capy]

Odesláno

je venku komplet náprava i persnama. Tlumiče a péra -35 z 306 jsou už ozazený na horní uložení 405 já vím vleče se to ale zítra by měly být nalisovaný nový ložiska v těhlicích takže už bude třeba je jen nabarvit. A pak skádat. Chtěl jsem to stihnout do vánoc ale už to přestávám vidět reálně no uvidíme.

Myslim že 205 bohatě stačí 215 je asi zbytečnejch. Na bejvalý sem měl 205/45 a byla to pohoda tady jsou 205/40 ale ještě sem na nich toho moc nepojezdil.

Odesláno

ja prave nevim jestli dat 205/40 nebo 215/40 tak jestli stim ma nekdo najezdeny co je lepsi? a jeste bych mel asi blbej dotaz jakto ze 215/40 da o 24mm vic na obvodu nez 215/40 asi su vul ale nevim to tak bych se chtel zeptat cim to je dik moc

Odesláno

nafotit můžu když budu mít po ruce foták. Složení tlumičů už asi ne protože jsou už složený leda že bych ti poskládal ještě jedny starý a udělal foto ale nic na tom není jen to chce stahováky. Nafotim montáž zpět na auto. A torzku bohužel pro tebe nastavovat nebudu protože je to 4x4 a ta je na hydraulice takže jen přestavim snímač polohy (torzku nemá)

Odesláno

No vidis, na to jsem zapomnel, ze to ma vzadu hydrauliku. Jinak slozeni tlumicu je mi jasny, je to standard. Kdyz budes moc, tak nafot skladani do kastle. Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...